Adomnitei: Nu as fi intarziat la cununia civila nici daca as fi fost demis din Guvern

Luni, 06 Octombrie 2008, ora 22:56
3968 citiri
Adomnitei: Nu as fi intarziat la cununia civila nici daca as fi fost demis din Guvern

Pentru ca isi iubeste sotia si in aceeasi masura o respecta, ministrul Cristian Adomnitei a recunoscut ca nu ar fi intarziat pentru nimic in lume la cununia civila, nici chiar daca functia sa de conducere din Ministerul Educatiei, implicit locul in Guvern, ar fi atarnat de cateva minute.

"Imi iubesc si imi respect sotia. Ultimul lucru, chiar daca ar fi insemnat demisia si plecarea din Guvern, ar fi fost sa intarzii la casatoria noastra", a declarat Adomnitei, luni, la Realitatea Tv, explicand astfel de ce a fost condus la nunta cu un elicopter al MIRA de catre ministrul Mediului, Cristian David.

"Mi-am pregatit data nuntii, casatoria civila, fara a sti ca voi avea sambata o intalnire cu premierul si cu ceilalti ministri implicati in actiunle pe care le stim cu totii ca se petrec acum.

Fiind pregatit sa merg cu masina acasa, stand langa colegul meu David, mi-a zis ca pleaca la Albita, la recontructiile dupa inundatii. L-am intrebat daca mai are un loc liber si daca poate sa ma ia. Fara sa ma plang", a explicat David.

Intrebat daca i se pare normal ca un ministru sa aiba asemenea privilegii, penelistul spune ca i se pare deplorabil ca presa a ticluit o asemenea stire.

Ticluirea deplorabila

"Intr-un an si jumatate de cand sunt ministru, din ce am vazut ticluit, nu e nimic legat de activitatea mea. Sunt doar actiuni sau intamplari ce nu includ partea administrativa", se apara Adomnitei.

Mai mult, ministrul Educatiei a spus ca nu are niciun privilegiu. "Nu am cum sa folosesc un elicopter, indiferent ca e al MIRA sau al altcuiva, nu am nici ofiteri SPP, asa cum s-a scris, iar secretarele de la Ministerul Educatiei imi spun prietene si imi stiu prietenii", a adaugat Adomnitei.

Raluca Spaiuc, director de cabinet al ministrului Educatiei, si Mirabela Amarandei, consilier personal in cabinetul ministrului, apar mentionate pe invitatia de nunta a ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei. Cele doua angajate de la Ministerul Educatiei sunt persoanele la care invitatii au confirmat prezenta la nunta ministrului Adomnitei.

Despre mirele care a ajuns la nunta cu un elicopter al MIRA, premeirul Calin Popescu Tariceanu a spus ca "daca se confirma este o atitudine care nu are ce sa caute la un ministru, de a folosi un elicopter care, daca nu este particular, banuiesc ca ar apartine unei structuri de stat".

"Am sa verific, iar consecintele politice ale unui astfel de gest trebuie sa le suporte persoana in cauza", a declarat Tariceanu luni, la postul public de televiziune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#cristian adomnitei, #Cristian David, #nunta, #mire, #elicopter, #MIRA , #ministrul Educatiei
Comentarii