BAC-ul penal, considerat cel mai bun postdecembrist

Joi, 10 Iulie 2008, ora 21:59
2555 citiri
BAC-ul penal, considerat cel mai bun postdecembrist

Ministerul Educatiei, in frunte cu ministrul Cristian Adonmitei, e de parere ca anul acesta organizarea Bacalaureatului a fost cea mai buna de la Revolutie incoace, precizand ca toate incidentele nu reprezinta decat o "sabotare premeditata cu imixtiune politica".

"Pana acum n-am iesit public pentru ca nu am vrut sa marsez la isteria generala creata in jurul bacalaureatului. Am preferat sa ne lasam calcati in picioare si sa gasim cele mai bune solutii pentru a-i elimina pe cei care au incercat sa fraudeze examenul. De acum incolo vom raspunde la orice atac nefondat indreptat impotriva Ministerului si a celor care-si fac treaba", a declarat ministrul Educatiei in cadrul conferintei de presa in care a prezentat rezultatele finale de la Bacalaureat, informeaza Adevarul.

Adomnitei a precizat ca este pentru prima data cand multi dintre participantii la examen, elevi si profesori, care s-au comportat neadecvat, au fost sau urmeaza a fi sanctionati.

Si secretarul de stat din Ministerul Educatiei, Svetlana Preoteasa, presedintele comisiei nationale de Bacalaureat, a declarat ca din cei 72.951 de profesori care au fost implicati in acest Bacalaureat foarte putini sunt suspectati de fapte de coruptie.

"A fost cel mai bine organizat bacalaureat din '90 si pana astazi. Inainte de intrarea in examen, peste 1.200 de profesori au declarat pe proprie raspundere ca nu sunt implicati in realizarea culegerilor privind rezolvarea subiectelor de la bacalaureat", a spus Preoteasa.

"Nu am sa-mi reprosez absolut nimic, bacul a fost isterizat fiind an electoral, nu exista diferente mari intre judete, iar acolo unde exista, ele vor fi analizate", a conchis Preoteasa.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#bac, #organizare, #Buna, #cristian adomnitei, #Svetlana Preoteasa, #postdecembrist , #ministrul Educatiei