Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Boureanu: Am ramas cu sistemul asta electoral pentru ca nu am vrut sa mancam rahat

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 20:11
2457 citiri
Boureanu: Am ramas cu sistemul asta electoral pentru ca nu am vrut sa mancam rahat
Foto: Antena3

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a spus, in sedinta Colegiului Director National, ca democrat-liberalii nu au sustinut schimbarea sistemului electoral pentru ca nu au vrut "sa manance rahat".

Potrivit unei inregistrari difuzate de Antena 3, Boureanu a sustinut ca, desi au vazut ca lucrurile "se imput", PDL nu a profitat de deschiderea USL de modificare a legii electorale, inclusiv spre revenirea la votul pe liste. "Nu am vrut sa inghitim acest rahat. (...) Nu am vrut sa mancam rahatul pe care l-am improscat pe pereti", le-a spus Boureanu colegilor sai.

Numai un guvern de inconstienti poate lua masura prin care taxele trebuie platite pana pe 21

Cristian Boureanu a criticat la fel de dur si decizia Ministerului Finantelor prin care taxele si impozitele trebuie sa fie platite pana in data de 21 decembrie.

"Cred ca USL deja a inceput sa isi bata joc de toti cei care i-au votat. Stirea pe care am vazut-o acum prin care s-a luat decizia ca sa ii fie platite taxele si impozitele de catre cetateni si de catre firmele private pana in data de 21 arata inca o data ca USL are de gand sa duca sectorul privat din Romania de rapa.

Sa ne intelegem, legea prevede foarte clar: in ziua in care data de 25 pica in zi libera, taxele se platesc in imediata zi lucratoare", a spus vicepresedintele PDL.

Democrat-liberalul a sustinut ca numai un guvern "de inconstienti" si un prim ministru care nu a lucrat "in viata lui" in sectorul privat nu intelege ca firmele din Romania in aceasta perioada isi strang ultimii bani.

"Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut, taxele s-au platit intre 27 decembrie si sfarsitul anului, 31. Repet, numai un guvern de inconstienti si numai un prim-ministru care nu a lucrat in viata lui in sectorul privat nu intelege ca firmele din Romania in aceasta perioada isi strang ultimii bani. Inclusiv in perioada de dinainte de Craciun, bazandu-se pe toate vanzarile care se fac atunci. Deci decizia Ministerului de Finante de a colecta banii pana pe 21 este impotriva sectorului privat si impotriva tuturor romanilor care au de platit taxe", a comentat Cristian Boureanu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Boureanu sistem electoral, #Boureanu taxe guvern Ponta , #PDL