Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu s-a inscris in PMP

Marti, 20 Mai 2014, ora 13:57
2423 citiri
Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu s-a inscris in PMP

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara (PMP).

Anuntul a fost facut de deputatul Elena Udrea, marti, intr-o conferinta de presa la care a luat parte si Cristian Diaconescu, transmite Agerpres.

Elena Udrea a spus ca inscrierea acestuia in PMP este un semnal ca toate fortele de opozitie ale PSD si ale guvernarii Ponta se implica in mobilizarea electoratului de centru-dreapta, cu scopul de a opri "pesedizarea" Romaniei.

"Cristian Diaconescu este tipul de barbat politic de care politica romaneasca are nevoie, un om decent pe care nu l-am auzit niciodata jignind o femeie, nu l-am auzit in general jignind pe cineva, nu se cearta in public, este tipul de politician occidental de care cred ca avem mare lipsa in acest moment pe scena politica", a spus Elena Udrea, potrivit Digi 24.

Totodata, deputatul de Neamt a spus despre Cristian Diaconescu ca este "tipul de politician occidental" si ca reprezinta "un castig pentru PMP".

Presedintele Traian Basescu a semnat, in data de 30 aprilie, decretul privind elibereaza din functia de consilier a lui Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu pleaca de la Cotroceni. Basescu i-a semnat eliberarea din functie

Cristian Diaconescu a fost vicepresedinte al Senatului Romaniei, ministru al Justitiei in guvernul Adrian Nastase (in perioada 10 martie - 28 decembrie 2004) si ministru de Externe in guvernul Emil Boc (intre 2008 si 2009, dar si in 2012) din partea PSD si UNPR.

De asemenea, Cristian Diaconescu a fost ministru de Externe in guvernul Mihai Razvan Ungureanu, apoi, dupa caderea Executivului, a devenit consilier prezidential.

Diaconescu nu este singurul consilier prezidential care si-a parasit functia pentru a se alatura Partidului Miscarea Populara. La sfarsitul lunii ianuarie, opt consilieri prezidentiali au urmat acelasi traseu, printre ei numarandu-se Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Gabriel Berca si Adrian Radulescu.

Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
#Cristian Diaconescu inscris PMP, #Partidul Miscarea Populara Cristian Diaconescu, #Cristian Diaconescu inscriere Miscarea Populara , #consilier prezidential