Cristian Diaconescu nu exclude transformarea Miscarii Populare in partid

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 09:45
2901 citiri
Cristian Diaconescu nu exclude transformarea Miscarii Populare in partid
Foto: Facebook/Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a declarat pe Facebook, vineri seara, intr-o discutie cu sustinatorii Fundatiei Miscarea Populara, ca nu exclude transformarea fundatiei intr-un partid "daca mediul decizional politic va fi indiferent la programele, semnalele, solutiile si mesajele societatii romanesti".

Consilierul prezidential considera ca "Miscarea Populara nu poate face opozitie nimanui si nu poate sa se asocieze unor formatiuni politice numai si pentru faptul ca discutam despre doua categorii distincte de organizare... Miscarea Populara in calitate de fundatie poate produce studii, analize si programe, acestea intr-o societate corect formulata sunt preluate de catre mediul decizional politic si transformate in politici publice", a explicat Cristian Diaconescu, pe Facebook.

Diaconescu a precizat ca Miscarea Populara isi propune sa vina in dialog cu cetatenii, iar concluziile vor fi prezentate mediului politic.

"In ce priveste orientarea de "centru dreapta" - doresc sa fac unele precizari - orientarea provine din faptul ca o categorie importanta de romani a ales sa nu se exprime la ultimele alegeri, acestia fiind persoane active, oameni valorosi pentru societate, profesionisti si romani capabili sa isi manifeste orgoliul national intr-un mod non conflictual util. Acestia sunt oamenii care au formulat adeziuni, ori cei care ni se vor alatura. Asadar orientarea provine dintr-o necesitate sociala si nu ca o consecinta a unei decizii de grup", a mai spus Diaconescu.

Miscarea Populara si-a lansat cu aceasta ocazie si formularul de adeziune care poate fi consultat la adresa: http://www.miscareapopulara.eu/.

Cristian Diaconescu a anuntat ca au fost semnate deja cateva mii de adeziuni la Miscarea Populara. El a precizat ca fundatia isi va deschide sedii in toate locatiile unde exista interes.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cristian Diaconescu adeziuni Miscarea Populara, #Cristian Diaconescu partid Miscarea Populara, #centru dreapta Miscarea Populara , #Miscarea Populara