Cristian Diaconescu: Nu plec din PSD

Luni, 22 Februarie 2010, ora 10:05
3550 citiri
Cristian Diaconescu: Nu plec din PSD
Foto: Arhiva

Cristian Diaconescu a declarat luni ca nu are de gand sa se retraga din PSD si nici din lumea politica.

"Vad ca am devenit motiv de dezbatere publica. Il invit pe cel care isi face iluzii ca plec din PSD sa vina in fata si sa plece cel care pierde", a declarat Diaconescu la Realitatea TV.

Diaconescu a vorbit si despre materialele aparute in presa potrivit carora ar fi fost santajat si de aceea s-a retras din cursa pentru sefia PSD, mentionand ca acest lucru este un fapt extrem de interesant nu numai din punctul de vedere al presei.

"Va rog imi permiteti sa ii multumesc domnului Crin Antonescu pentru ca si-a exprimat solidaritatea si dezgustul fata de asa ceva. As astepta si de la colegii mei o astfel de reactie. Nu s-a exercitat niciun fel de presiune. Aceste afirmatii au aparut exact in mijlocul congresului", a declarat social-democratul.

Cristian Diaconescu a mentionat ca nu are niciun fel de retineri fata de noua formula de conducere a PSD-ului.

In privinta declaratiei lui Miron Mitrea, potrivit careia ar astepta retragerea lui Marian Vanghelie, Diaconescu a mentionat ca el este un simplu membru de partid, nedorind sa comenteze mai mult.

Cristian Diaconescu si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru presedintia PSD si sustinerea lui Mircea Geoana. Anuntul facut cu cateva ore inainte de inceperea votului, i-a socat pe toti delegatii la Congres, in conditiile in care Diaconescu negase in repetate randuri toate zvonurile privind retragerea sa din competitie.

Jurnalista Floriana Jucan, directorul revistei Q Magazine si unul din realizatorii emisiunii de televiziune "Q&A", nu exclude posibilitatea ca Diaconescu sa se fi retras din cursa pentru sefia PSD ca urmare a unui santaj la care ar fi fost supus de unul dintre contracandidatii sai.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cristian Diaconescu retragere PSD, #Cristian Diaconescu PSD, #Cristian Diaconescu candidatura PSD , #PSD