Diaconescu: Aproape sunt convins ca cineva din PSD a fost implicat in filaj

Miercuri, 24 Februarie 2010, ora 22:40
3799 citiri
Diaconescu: Aproape sunt convins ca cineva din PSD a fost implicat in filaj
Foto: Antena3

Fostul lider PSD Cristian Diaconescu a declarat miercuri seara, dupa cateva ore in care s-au facut speculatii pe tema demisiei sale, ca este aproape convins ca un social-democrat a fost implicat, intr-un mod sau intr-altul, in monitorizarea ce l-a vizat timp de zece zile.

"Aproape sunt convins (ca cineva din PSD a fost implicat in filaj, n.red.) si toata aceasta poveste mizerabila putea sa fie inchisa imediat de colegii mei", a spus Diaconescu, la Antena 3, precizand ca nimeni nu i-a fost alaturi.

"Nu s-a deranjat nimeni din partidul meu sa ma intrebe 'ba baiatule, ce ti se intampla? Mai existi?'. (...) Doar Marian Vanghelie si Crin Antonescu m-au sunat si mi-au zis 'nu pot sa cred ca se intampla asa ceva' ", a mai spus fostul lider PSD.

Cristian Diaconescu a demisionat din PSD

Diaconescu a spus ca se astepta ca dupa ce a facut sesizarea la Parchet si a declarat in emisiunile televizate la care a participat ca va pleca din partid daca se dovedeste ca un coleg de-al sau este implicat nimeni nu a luat niciun fel de pozitie si nu a facut niciun fel de declaratie, chiar daca acest incident face rau si partidului.

"Niciunul dintre colegii mei nu mi-au dat un semn ca au nevoie de mine. Nu am putut sa inteleg de ce oamenii taceau desi se defaima un coleg printr-o procedura care defaima partidul. Nu cer nimanui sa ma apere! Nu am de ce, dar lucrurile acestea trebuiau clarificate", a mai spus Cristian Diaconescu.

Reactii la demisia lui Cristian Diaconescu din PSD

Daca-mi punea cineva adeziunea la PNL in fata duminica o semnam

Povestind si la Realitatea Tv faptul ca doar Crin Antonescu l-a sunat sa-si exprime sustinerea, Diaconescu a spus ca a fost atat de impresionat incat "daca-mi punea cineva adeziunea la PNL in fata duminica o semnam imediat".

El a mai spus, la Antena 3, ca nu doreste sa se mai intoarca in PSD, desi nu are resentimente fata de nimeni si i-a transmis lui Victor Ponta sa invete din aceasta lectie si sa nu o mai repete.

"Sunt dezgustat. Nu vreau sa ma mai intorc in PSD. Victor Ponta trebuie sa faca in asa fel ca asa ceva sa nu se mai repete", a mai spus Diaconescu.

Victor Ponta spera ca Diaconescu se va razgandi

Daca mi se ofera Externele ma mai gandesc

Diaconescu a spus ca nu a fost contactat de Traian Basescu sau de Emil Boc in legatura cu un portofoliu la Externe sau de ambasador la Paris, dar a precizat ca daca va fi contactat in legatura cu ministerul de Externe se va gandi la aceasta posibilitate pentru ca, pana la urma, este vorba de cariera sa.

"In calitate de presedinte de partid, Ponta avea datoria fata de un membru PSD, nu neaprat prieten, prins intr-o absolut sinistra, falsa conjunctura, nu (sa spuna, n.red.) ca are dubii, pentru ca noi am discutat multe ore impreuna si stiam care e problema repartizarii sprijinului.

Eu raman in politica, sper ca voi reusi sa gasesc o formula sa pot sa ma exprim politic. (...) Daca ma va contacta (Basescu in legatura cu postul de ministru de Externe, n.red.) ma voi gandi, este cariera mea!", a mai spus Diaconescu.

Diaconescu: Nu am murit inca!

"Uneori e un pret de platit atunci cand nu urli cu haita", a conchis fostul lider PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Cristian Diaconescu filaj PSD, #Diaconescu monitorizare PSD, #Cristian Diaconescu demisie PSD , #PSD