Diaconescu si Mitrea, evazivi cu privire la candidatura la presedintia PSD

Sambata, 16 Ianuarie 2010, ora 22:18
2072 citiri
Diaconescu si Mitrea, evazivi cu privire la candidatura la presedintia PSD
Foto: Romania Libera

Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat, sambata seara, la Cluj, ca va spune la momentul oportun daca va candida sau nu la sefia partidului la viitorul congres, transmite corespondentul NewsIn.

La randul sau, Miron Mitrea, invitat la Realitatea Tv, a spus ca, in cazul in care Cristian Diaconescu nu candideaza la presedintia PSD, atunci el este "primul pe lista mea" pentru aceasta functie.

"Voi raspunde la momentul oportun", a declarat Diaconescu, dupa ce a fost intrebat daca se va inscrie in cursa pentru sefia partidului.

Intrebat daca este de parere ca Ion Iliescu ar putea impune alegerea viitorului sef al formatiunii, Diaconescu a evitat un raspuns direct. "Cel mai greu cuvant in PSD il au membrii. Sunt increzator ca in perioada urmatoare vom intelege necesitatea de a face o reforma prin, nu neaparat schimbarea oamenilor, ci prin o alta aplecare in legatura cu valorile stangii, de care vorbim, poate nu suficient, cat ar trebui, dar, in orice caz, pe care nu o construim in societate atat de mult cat ar trebui", a spus el.

"Eu cred ca stiu ce trebuie facut ca cel tarziu in 2012 PSD sa ajunga la guvernare, sa agate si alt electorat si inteleg ca in opozitie ai si alte sarcini decat a ataca pe cineva, cred ca trebuie sa revenim la o situatie politica normala, noi de doi ani suntem in transee, nu mai facem decat sa negociem. Trebuie sa tragem concluziile dupa acest ciclu de cinci ani gresit facut", a spus, la randul sau, Miron Mitrea sambata seara, in timpul unei emisiuni la Realitatea TV.

Cristian Diaconescu, Adrian Severin, Marian Sarbu si Ioan Mircea Pascu sunt social-democratii pe care Miron Mitrea i-ar dori in echipa lui, daca va castiga presedintia PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Miron Mitrea, #Cristian Diaconescu, #Mitrea Diaconescu presedintia PSD , #PSD
Comentarii
Poza leonardus
leonardus
rank 2
PSD-ul e un cal mort pe care nici un om politic serios nu mai pariaza de ani buni
Poza raduloslav
raduloslav
rank 3
senzatia mea e ca situatia tinde sa revina aici, pe forum, la ce era inainte de alegerile din 2009