Diaconescu, parasit de echipa la cateva minute dupa depunerea candidaturii

Joi, 18 Februarie 2010, ora 14:09
6623 citiri
Diaconescu, parasit de echipa la cateva minute dupa depunerea candidaturii
Foto: Arhiva

La doar cateva minute dupa ce social-democratul Cristian Diaconescu a intrat oficial in cursa pentru sefia partidului, echipa sa a inceput sa se destrame.

Doi dintre cei pe care Diaconescu ii anuntase drept parte omogena a echipei sale, Valeriu Zgonea si Nicolae Banicioiu, au declarat ca nu au fost consultati si nici nu si-au dat acordul pentru a figura pe aceasta lista.

"Cristian Diaconescu m-a sunat de mai multe ori in ultimele saptamani. Am avut mai multe discutii cu privire la viitorul partidului. Aseara (n. red. miercuri seara) am avut o discutie cu el in care mi-a propus sa intru in echipa lui. I-am spus ca nu pot sa ii confirm acest lucru din varii motive. Ca sunt in colegiul lui Geoana si ca mai astept pana in ultima clipa ca presedintele Geoana sa imi faca o propunere ca am muncit alaturi de el. Daca maine dimineata nu voi avea nicio propunere, atunci pana dupa-amiaza il voi anunta si pe Diaconescu", a declarat Zgonea pentru Ziare.com.

De asemene, Nicolae Banicioiu spune ca nu si-a dat acordul pentru a se afla pe acea lista si ca il invita pe Diaconescu sa se alature unei constructii serioase.

"Sunt foarte multi oameni care pot conduce partidul, dar in momentul de fata oamenii pe care ii doresc la carma partidului sunt Victor Ponta si Liviu Dragnea si multi dintre sefii de filiare care au argumentul si puterea votului", a declarat Banicioiu, la Antena 3.

Victor Ponta, vicepresedintele PSD, spune ca el nu este de acord cu candidatura pe lista si ca nu se va prezenta la depunerea candidaturii cu asa ceva.

"Eu sunt un om serios. Daca am spus ca nu vreau candidaturi pe lista, nu ma duc cu lista", a declarat Ponta.

Vicepresedintele PSD a spus ca nu a vazut pana acum lista propusa de contra-candidatul sau Cristian Diaconescu.

"Lista nu am vazut-o. Am vazut oameni care mi-au spus ca nu stiu de ce sunt pe acea lista", a completat Ponta.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Cristian Diaconescu echipa, #Cristian Diaconescu parasit echipa , #stiri Cristian Diaconescu