PNL, partid de balama, care poate guverna si cu stanga si cu dreapta?

Miercuri, 21 Mai 2008, ora 23:02
2176 citiri
PNL, partid de balama, care poate guverna si cu stanga si cu dreapta?

Dupa ce ministrul Economiei si Finantelor, liberalul Varujan Vosganian a spus ca "intr-un fel sau altul" PNL va ramane la guvernare, deputatul liberal-democrat Cristian Boureanu a acuzat miercuri PNL-ul, in cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea Tv, ca este un partid de balama, care poate guverna si cu stanga si cu dreapta.

"Daca declaratia este serioasa, si este serioasa, nu face altceva decat sa dovedeasca ca exista oameni in PNL care sunt linistiti ca au putut face din PNL un partid balama, care poate guverna si cu stanga si cu dreapta. In teritoriu insa oamenii refuza asta", a criticat Boureanu.

In ceea ce priveste disputele interioare din PSD, ce nu par sa se sfarseasca nici in prag de alegeri, Boureanu spune ca "Diaconescu a fost lasat balta. Oameni ca Diaconescu au fost folositi de oamenii fostului sistem, Mitrea, Iliescu, Nastase. Astazi a fost trimis in front si a aflat ca frontul este mutat in alta parte. A fost lasat in off-side".

In opinia vicepresedintelui PC Marius Marinescu, "vrabia malai viseaza". "Sunt peste 18 milioane de romani foarte saraci, sunt milioane de oameni nedreptatiti, oameni aruncati in strada din casele nationalizate", acuza conservatorul, sustinand ca adevaratele probleme ale romanilor sunt uitate.

Pe de alta parte, Boureanu spune ca, de fapt, premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrii PNL au o agenda proprie, ceea ce este "un semnal pentru sponsori. 'Baieti, stati, langa noi, ca o sa fim acolo in continuare'".

Potrivit candidatului PNL la Parimaria sectorului 6, Antonel Tanase, miza alegerilor locale este ca "locuitorii Romaniei sa-si aleaga cei mai buni administratori, sa atraga fonduri europene, sa sporeasca confortul cetatenilor".

Nu de aceeasi parere este si Marius Marinescu, care considera ca "cine este la guvernare are painea si cutitul in mana".

"PD, pana in 2004, nu avea Primaria Capitalei. Dupa ce a reusit sa castige, a ajuns la un scor foarte mare. Daca va pierde Primaria Capitalei, PD se duce inapoi la acelasi scor", estimeaza conservatorul.

Intrebat cum stau lucrurile in PSD, candidatul partidului la Primaria sectorului 4 spune ca, in ciuda articolelor aparute in presa, Diaconescu este lasat la greu si ca Mitrea ii contesta puterea de a combate, presedintele de campanie al PSD are idei de campanie si este mirat de "blaturile din PD".

Ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian a declarat, miercuri, ca "PNL reprezinta cea mai buna solutie pentru o eventuala guvernare a PSD pentru ca niciun partid nu va putea guverna singur. Intr-un fel sau altul vom ramane la guvernare".

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#primarie, #PNL, #candidat, #stanga, #partid, #Cristian Diaconescu, #dreapta, #Cristian Boureanu , #stiri Cristian Diaconescu