Daniel Constantin a preluat conducerea PC Bucuresti

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 17:52
1659 citiri
Daniel Constantin a preluat conducerea PC Bucuresti
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anuntat marti ca a preluat conducerea interimara a PC Bucuresti, dupa ce Cristian Popescu Piedone a anuntat ca va candida in 2012, la alegerile locale, sprijinit de UNPR.

"PC a luat act de demisia lui Cristian Popescu-Piedone din functia de vicepresedinte al partidului si presedinte al Organizatiei de Bucuresti. Conducerea partidului a cerut dizolvarea conducerii Organizatiei PC Bucuresti si numirea unei conduceri interimare care sa organizeze alegeri", a declarat marti presedintele PC.

Acesta a adaugat ca a preluat presedintia interimara la PC Bucuresti, iar la PC Sector 4 presedinte interimar este Damian Horea, pentru o perioada nederminata pana la desemnarea viitorilor presedinti.

Daniel Constantin a mai spus ca primarul sectorului 4 ar trebui "sa aiba maturitatea sa-i intrebe pe cetatenii din sector daca decizia de a se alatura domnului Oprea si doamnei Udrea reprezinta o decizie corecta, legitima si buna".

In sedinta de marti PC a mai facut si alte schimbari organizatorice.

"Marti am mai decis ca tinerii conservatori sa aiba o conducere colectiva, formata din patru persoane: Tucsa Marian, Maria Moroi, Condrea Codrin si Aurel Pana, care au misiunea de a organiza in februarie 2012 congresul care va valida o conducere. In legatura cu candidatul pentru primariile din Bucuresti vom discuta in USL", a precizat Constantin.

Cat despre decizia PSD de a-l suspenda pe Mircea Geoana de la sefia Senatului, Daniel Constantin a spus ca PC va respecta hotararile social-democratilor.

"Este o decizie a PSD si noi o vom respecta. In acest moment preocuparea Opozitiei este ca aceasta functie sa ramana in zona Opozitiei. Eu zic ca sunt sanse, dar depinde mult de PSD", a mai spus Constantin.

Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone va fi sustinut de UNPR la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat de primar de sector.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Piedone sustinere UNPR alegeri 2012, #Daniel Constantin presedinte interimar PC Bucuresti , #PC