Liberalii au batut palma cu Piedone la Sectorul 4

Joi, 12 Mai 2016, ora 11:35
4498 citiri
Liberalii au batut palma cu Piedone la Sectorul 4
Foto: captura video/Facebook - Ionut Iancu

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, a batut palma cu controversatul Cristian Popescu Piedone si se va bucura de sustinerea lui in campania electorala si de voturile PPU, partidul in care fostul primar a fost primit recent si in care a si ajuns sef de organizatie.

Intelegerea a fost parafata pe sest, dar a fost dezvaluita pe Facebook de Ionut Iancu.

"Cam despre asta e vorba. Cristian Popescu Piedone are increderea si aprecierea a peste 70% din alegatorii Sectorului 4. Razvan Sava va fi viitorul primar al acestui sector", a postat acesta pe Facebook, alaturi de un clip electoral in care Sava si Piedone se felicita calduros pentru intelegerea facuta.

Liberalul Razvan Sava dezminte ca PNL i-ar oferi lui Piedone la schimb sustinere pentru lista de consilieri a PPU, pe care acesta candideaza, dupa ce instanta i-a respins candidatura la Primaria Sectorului 4 din cauza falsificarii listelor de semnaturi.

"Fac aici precizarea in numele meu si al colegilor mei liberali: PNL sustine lista de consilieri a PNL pentru Consiliul Local si nici o alta lista. Domnul Cristian Popescu Piedone a decis sa sustina candidatura mea pentru functia de primar al Sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la aceasta functie. De asemenea, dl.Piedone sustine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel, o deschide. Atat eu, cat si colegii mei din PNL Sector 4 sustinem lista de consilieri a PNL", a precizat pe Facebook Razvan Sava, actualul primar interimar al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone a demisionat din functia de primar al Sectorului 4 dupa tragedia de la Colectiv, asumandu-si o parte din responsabilitate. Ulterior, el a decis sa mai candideze pentru un nou mandat, constatand ca se bucura in continuare de increderea locuitorilor din sector.

Decizia lui a socat opinia publica si, in special, familiile victimelor de la Colectiv.

Piedone si-a depus iar candidatura la primarie. Asociatia #Colectiv: Cinism si nesimtire. O tara anormala

Piedone ramane in politica: A fost ales presedintele PPU Bucuresti

Mai mult, instanta i-a respins de doua ori depunerea candidaturii, din cauza ca pe listele de sustinatori depuse oficial au fost descoperite numeroase falsuri. In plus, Piedone a fost trimis recent in judecata in dosarul Colectiv.

Piedone, trimis in judecata in dosarul #Colectiv: 90 de persoane cer despagubiri de zeci de milioane de euro (Video)

Liberalii nu par, insa, revoltati de situatie, chiar daca mai multi internauti au comentat negativ la postarea lui Sava, unul spunand ca nu mai voteaza PNL, iar altii atragandu-le atentia: "Cu numele lui Piedone nu trebuie sa te asociezi nici cand mergi la un meci de fotbal!" si "Sunteti sustinuti de criminali?? Si nu va e rusine, nu va delimitati de ei????".

Conform intelegerii, Razvan Sava va ajunge primar de sector bucurandu-se de notorietatea lui Piedone, iar PPU va obtine, cu ajutorul esential al liberalilor, numarul de voturi necesare macar pentru ca primul nume de pe lista, adica Piedone, sa castige un loc in Consiliul Local.

Nu ar fi prima oara cand in mass-media se vehiculeaza ideea ca un partid sustine informal un alt candidat, cazul independentilor Elena Basescu si Mircea Diaconu, ajunsi europarlamentari, fiind binecunoscute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Razvan Sava Piedone intelegere primarie, #PNL sustinere Piedone , #primar