Piedone s-a razgandit: Isi pastreaza functiile in PC

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 12:10
1904 citiri
Piedone s-a razgandit: Isi pastreaza functiile in PC
Foto:Antena 3

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, va ramane in Partidul Conservator si isi va pastra toate functiile, in ciuda faptului ca, anterior, declarase ca renunta la toate pozitiile pe care le detine acolo.

Decizia a fost anuntata de Piedone si de presedintele partidului, Daniel Constantin.

Acesta din urma a mai informat si ca s-a constituit un Birou Permanent al PC, alcatuit din el insusi, Cristian Popescu Piedone ca prim-vicepresedinte si preedintele executiv Marius Nistor.

Piedone a mai vorbit si de convocarea unui congres al PC si a refuzat sa excluda varianta unei candidaturi la sefia partidului.

"Am preferat sa trecem peste orgolii si sa avem o discutie. Am ajuns la concluzia ca echipa e o echipa unita- va ramane prim-vicepresedintele Partidului Conservator, presedintele pe Bucuresti si candidatul la Primaria Sectorului 4.

(...)Am hotarat infiintarea unui Birou de Coordonare al Partidului Conservator, sa imbunatatim ce a lipsit in ultimul timp - comunicarea. Din el vor face parte presedintele partidului, prim vicepresedintele Cristian Popescu Piedone, si presedintele executiv, Vasile Nistor", a declarat Constantin.

Piedone nu exclude candidatura

Cristian Piedone a spus ca noul Birou de Coordonare va stabili organizarea Consiliului National si a Congresului Partidului Conservator.

"Prioritatea mea a fost, ramane si va fi (sic!) cetatenii (...) sa nu se mai comenteze ca voi candida la nu stiu ce primarie din partea nu stiu carui partid -raman candidat la Primaria Sectorului 4 din partea Partidului Conservator.

Intrebat daca va mai candida la sefia PC, asa cum anuntase, Piedone a evitat un raspuns direct, spunand "ca sa ajungem la congres, trebuie sa parcurgem toate etapele statutare (...) voi candida la acel congres, poate pentru binele partidului", fara sa precizeze la ce functie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Piedone ramane PC, #Piedone congres PC , #primar