Piedone vrea sa fie primar al Capitalei in 2016 - PC a creat o functie special pentru el

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 13:09
2783 citiri
Piedone vrea sa fie primar al Capitalei in 2016 - PC a creat o functie special pentru el
Foto: Realitatea Tv

Cristian Popescu Piedone a anuntat, sambata, de la pupitrul Congresului PC, ca intentioneaza sa intre, in 2016, in cursa pentru sefia Primariei Generale a Municipiului Bucuresti.

"Fac un anunt: in 2016, cu sustinerea Partidului Conservator, voi candida la Primaria Generala. Am fost curtat sa candidez si in acest an. Cum v-am spus, nu mi-am tradat si nu-mi voi trada cetatenii sectorului 4. Mai am de inchis proiecte. Cu siguranta, in opt ani de zile, proiectele pe care mi le-am propus acum patru ani, se vor realiza.

Si nu cu bani pe care nu i-am primit de la Guvernul Romaniei. Cu bugetul sarac al sectorului 4. Pentru ca stiu ca sunt buni aceia care fac lucruri fara bani. Cu bani multi face toata lumea", a spus Piedone.

"Ca primar in functie, va pot spune celor care vreti sa candidati ca trebuie sa stati alaturi de oameni, nu sa promiteti. Oamenii trebuie sa va simta alaturi, prin lupta dumneavoastra alaturi de ei. Iar pentru cei care sunteti deja in functie: nu va laudati, lasati oamenii sa va laude, pentru ca lauda de sine nu miroase a bine. In sectorul 4 eu nu voi face campanie, doar voi merge la serviciu", a adaugat Cristian Piedone de la pupitrul Congresului PC.

Tandemul Antonescu-Ponta, votat la cele trei congrese - incepe mitingul USL

Piedone a reiterat un fragment din discursul liderul PC, Daniel Constantin: "Iarba verde de acasa sa ratacesti prin lume nu te lasa", a spus Piedone, precizand ca scurta sa trecere la UNPR a fost "pentru binele cetatii Sectorului 4". Edilul i-a multumit insa liderului UNPR Gabriel Oprea pentru sprijinul pe care i l-a acordat.

Anterior, Constantin a salutat decizia lui Cristian Popescu Piedone de a candida pentru un nou mandat pentru Primaria Sectorului 4 din partea Partidului Conservator.

Daniel Constantin a anuntat ca, de fapt, Cristian Popescu Piedone nu a plecat niciodata din PC. "Iarba verde de acasa sa ratacesc prin lume nu ma lasa", a comentat Constantin reintoarcea lui Piedone in sanul PC, care va ocupa functia de presedinte al Consiliului National al partidului.

Congresul PC a validat, sambata, candidatii partidului la alegerile locale, la primarile Arad, Sibiu, Deva, Piatra Neamt si la Consiliul Judetean Maramures.

Astfel, PC o sustine pe Lia Ardelean la Primaria Arad, pe Petre Marginean la Primaria Deva, pe Dragos Florea la Primaria Sibiu, pe Vasile Dragusanu la Primaria Piatra Neamt.

Zamfir Ciceu va fi candidatul la presedintia Consiliului Judetean Maramures.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Piedone candidat Primarie Bucuresti, #Piedone PC Sector 4, #Piedone Congres USL, #Piedone presedinte CN PC , #primar