Ziare.com

Cristian Poteras a inaugurat "Palatul Copiilor" din sectorul 6 (Video)

Marti, 05 Iunie 2012, ora 18:43

   

Cristian Poteras a inaugurat "Palatul Copiilor" din sectorul 6 (Video)
Primarul sectorului 6, Cristian Constantin Poteras, a inaugurat "Palatul Copiilor", un nou proiect al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, destinat copiilor si adolescentiilor din sector.

Evenimentul a avut loc de Ziua Copilului, 1 iunie, iar noul centru isi desfasoara activitatea in locatia din Aleea Tibles nr. 64, acolo unde copiii vor beneficia de o alternativa de petrecere a timpului liber, de dezvoltare personala si integrare sociala, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Alegeri Locale 2012

Copiii vor fi implicati in activitati cultural-artistice, sportive, de initiere tehnico-stiintifica etc. In cladire sunt amenajate 12 sali pentru activitati, sala de asteptare pentru parinti si pentru servicii de consiliere psihologica. Locatia dispune de o curte generoasa in care este amenajata o pista de karting si un loc de joaca pentru copii.

La activitatile noului centru pot participa copiii cu varste intre 4-18 ani, care au domiciliul in sectorul 6 si tinerii cu varsta intre 18-26 ani, daca sunt beneficari ai sistemului de protectie a copilului. Pentru acestia din urma, cat si pentru copiii proveniti din familii al caror venit pe membru de familie este mai mic de 705 lei lunar, participarea la activitati este gratuita. In celelalte cazuri, cuantumul va fi calculat in functie de veniturile familiale.

Alegeri Bucuresti 2012

Cu o istorie de 400 de ani, locatia centrului a fost o veche mosie boiereasca care a adapostit Conacul Belvedere construit de Dinicu Golescu. Ulterior, Effingham Grant a inaltat aici conacul in forma sa actuala.

La eveniment au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, personalitati din domeniul cultural precum si doamna Ioana Grant, descendenta a marii familii Golescu - Grant, se mai arata in comunicat.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2665 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

imi place

Imi place ce citesc. Felicitari primariei sectorului 6

 

si mie!!

dap

bravo!

felicitari primariei!

 

.

Felicitari domnului Primar pentru aceasta realizare, se vede ca acorda atentie tuturor categoriilor de varsta din sector, exact cum ar trebui sa faca un primar adevarat.

 

Bravo primarule !

Uite ca exista unul care face ceva si pt copii , bineinteles cu ajutorul oamenilor .

Bravo si Doamnei Ioana Grant !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor