Cristian Preda: Emil Boc nu mi-a reprosat nimic in mod special

Marti, 03 August 2010, ora 16:25
2127 citiri
Cristian Preda: Emil Boc nu mi-a reprosat nimic in mod special

Europarlamentarul Cristian Preda s-a intalnit marti cu presedintele PD-L Emil Boc, iar discutiile au fost amiabile.

Preda a declarat ca premierul nu i-a reprosat nimic in legatura cu declaratiile critice, facute in ultima perioada, la adresa sa si a Guvernului.

"Nu mi-a reprosat nimic in mod special, a fost o intalnire foarte buna. Am avut un schimb de opinii despre ceea ce inseamna guvernarea", a declarat Cristian Preda.

Europarlamentarul s-a intalnit cu liderii PD-L, dupa ce BPN al partidului a decis, luni, sa-l invite pe acesta la o discutie cu conducerea formatiunii.

Cristian Preda a declarat, marti dimineata, pentru Ziare.com ca va merge la aceasta intalnire si ca va fi o discutie amicala.

"Voi merge la intalnire. Va fi o discutie amicala, asa se anunta. Adica asa a fost anuntata. Nu pot sa prezum desfasurarea lucrurilor", a declarat Preda.

Europarlamentarul a tinut sa precizeze ca isi sustine in continuare afirmatiile in legatura cu guvernarea Boc, afirmand ca "nu imi schimb opiniile in functie de interlocutori".

Preda: Boc vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta

Cristian Preda a declarat luni la RFI ca efectul guvernarii Boc este cresterea in sondaje a PSD-ului, dar si o diminuare a economiei mai severa decat anunta premierul.

"E grav ca Emil Boc lucreaza in favoarea PSD, pentru ca efectul guvernarii lui Boc este reluarea unei anumite tendinte in opinie, pe care o aveam la inceputul anilor 2000 si anume plasarea PSD-ului intr-o pozitie de partid dominant pe scena", a declarat Cristian Preda.

Europarlamentarul a precizat ca trebuie ca premierului sa i se sugereze o alta cale de a-si atinge obiectivele.

PD-L il invita pe Cristian Preda la discutii

Dupa declaratiile lui Preda, BPN al PD-L a decis, luni, sa-l invite pe europarlamentar la o discutie cu conducerea partidului, a afirmat vicepresedintele Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat insa ca fostul consilier prezidential nu este chemat pentru o "judecata", ci pentru a i se cunoaste opinia in privinta situatiei actuale.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Cristian Preda Boc, #Preda intanire PDL, #Preda repros Boc PDL , #Emil Boc
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Omul a simtit nevoia sa fie informat personal . Inseamna ca tine televizorul deschis numai pe Antena 3 .....