Ziare.com

Cristian Preda, despre Miscarea Populara - demisioneaza sau nu din PDL?

Duminica, 09 Iunie 2013, ora 17:35

   

Cristian Preda, despre Miscarea Populara - demisioneaza sau nu din PDL?
Europarlamentarul Cristian Preda a vorbit despre inscrierea in Miscarea Populara, mentionand ca aceasta nu inseamna ca si-a dat demisia din PDL.

"Departe de mine demisia, dar atat timp cat sunt in aceasta situatie (suspendat din PDL - n.red.) nu vad niciun fel de opreliste pentru a participa la dezbaterile unei fundatii.

De altfel, si ca membru PDL, m-am asociat Miscarii Populare, m-am asociat, chiar ca prim-vicepresedinte PDL, Initiativei Civice de Centru Dreapta, deci nu e o incompatibilitate nici intre conditia politica. La Miscarea Populara pusesera aceasta conditie, acum nu mai este pusa", a declarat Preda, citat de Adevarul.

Cristian Preda s-a inscris in Miscarea Populara: Mi-ar placea sa ma integrez in Fundatie

Despre inscrierea in Miscarea Populara, europarlamentarul a spus ca avea de gand de mult timp sa faca asta, dar ca i s-a transmis "ca oamenii politici, cei care au o afiliere partizana, nu pot sa intre in primul moment".

"Acum, intrucat am fost sanctionat cu asprime si in mod nedrept de catre PDL, am revenit la colegii mei, pentru ca nu mai exista niciun fel de piedica si m-am asociat Miscarii Populare", a explicat europarlamentarul.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 271 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

as pleca dar n-as pleca

cata determinare.

 

Nici genitorii miscarii nu sunt prea optimisti

Pretioasa, noua achizitie ne aduce la cunostinta, "La Miscarea Populara pusesera aceasta conditie, acum nu mai este pusa": Ceea ce denota cat de increzatori sunt, parintii fondatori, in popularitatea si "viitorul luminos" al MP.

Toti PDL-tii pe langa ca sunt corupti se declara acum si neonazisti?

Cristian Preda cel ce are pretentia de a fi invatat oarece carte nu ne poate convinge ca are familie , ca o respecta si ca are cei sapte ani de acasa, asa dupa cum ne-a convins ca este sustinatorul calaului poporului roman,Basescu Traian. Despre ce Miscare " Populara" vorbeste Cristian Preda daca atat timp cat a fost membru PDL si complice cu mafiotul Basescu traian a terorizat , umilit, distrus si asasinat poporul roman? Intreaga criminalitate si infractionalitate dovedita a regimului mafiot PDL-Basescu a lasat urme adanci in mintea si pe obrazul poporului roman, popor care nu va fi niciodata alaturi de teroristi internationali, de prostituate ,proxineti ,contrabandisti care iata acum isi insumeaza toate faptele penale sub un singur mare rau al umanitatii, NEONAZISMUL autodeclarat al Miscarii,FALS,Populare.

Cică Preda se dă "dreapta"! Ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă!

Vai capul lui comunist!

Preda Cristian a uitat ca este un produs al ceaușismului tarziu? Să ii aduncem aminte atunci:

Cristian Preda, tovarășul Cristian Preda, cel care se pregătea in 1987 sa devina “omul nou" dorit de Ceausescu, ajuns acum mare anticomunist a uitat ca este un produs al ceausismului tarziu. Sa ii aduncem aminte celui care, daca nu venea Revolutia, era acum profesor de Stiinte Politice la Stefan Gheorghiu si contribuia la edificarea societatii socialite multilateral dezvoltate si inaintarea Romaniei spre comunism.

Pentru cei care nu stiu cine este de fapt europarlamentarul Cristian Preda, cel care ne vorbeste despre anticomunism, despre ideologia de dreapta si despre principii:

Cristian Preda a devenit membru al PCR in 1987, in anul 2 de facultate, cand muncitorii revoltei anticomuniste de la Brasov erau macelariti si torturati de fortele regimului pe care el se pregatea sarguincios sa il serveasca.

Cristian Preda a fost membru al Comisiei de Cenzori a Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania (UASCR) si responsabil de organizarea Conferintei Nationale a UASCR din 1988.

Cristian Preda a absolvit Facultatea de Filosofie, facultate care, in acea perioada, insemna de fapt “socialism stiintific".

La Concursul profesional-stiintific studentesc de stiinte sociale, Sectiunea “Materialism dialectic si istoric", a obtinut 20 de puncte.

Lucrarea sa era o oda la al XIV-lea Congres al PCR si 45 de ani de la "revolutia de eliberare sociala si nationala, antifascista si antiimperialista de la 23 august 1944“. Concursul a fost aprobat de tovarasa Elena Ceausescu.

Predo,poți să te duci oriunde vei cu toți ochii,că tot COMUNIST ești....

Magnificul și fascinantul Voiculesco I-ul e foarte tare....

 

cine e Preda ?

de ce se agita toti daca e sau daca nu e ?
Ce stie sa faca ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor