Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cristian Preda ii raspunde Elenei Udrea: Luciditatea si libertatea au un pret. Il platesc

Autor: Ana Ilie
Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 08:44
6612 citiri
Cristian Preda ii raspunde Elenei Udrea: Luciditatea si libertatea au un pret. Il platesc
Foto: Facebook/Cristian Preda

Cristian Preda a reactionat dupa ce sefa PMP, Elena Udrea, a anuntat ca il va exclude din partid, dupa ce acesta i-a cerut demisia in urma scorului slab in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Europarlamentarul PMP spune ca este dispus sa plateasca acest "pret" pentru a fi lucid si liber.

"Singurul meu comentariu la decizia de a fi exclus din PMP, impusa de cea care a luat exact atatea procente cate i-am spus ca va lua: luciditatea si libertatea au un pret. Il platesc", scrie Cristian Preda pe Facebook.

Udrea, scor slab la prezidentiale. Cad primele capete in PMP (Video)

Elena Udrea a declarat, luni, ca PMP vrea sa il excluda din partid pe Cristian Preda. Acesta a cerut, luni dimineata, demisia liderului Miscarii Populare, in urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile prezidentiale.

Udrea a precizat ca Preda a criticat-o deseori in ultima perioada, dar ca le-a cerut colegilor sai sa nu ia in discutie excluderea acestuia inainte de alegeri.

"Pe Cristian Preda nu l-am mai bagat in seama in ultimul timp si le-am cerut colegilor sa astepte sa se termine campania, ca n-avea rost sa ii dam satisfactia sa vorbim despre dansul", a declarat Udrea, dupa sedinta PMP in care s-a discutat excluderea acestuia.

Cristian Preda a cerut demisia Elenei Udrea din fruntea partidului, apreciind ca scorul obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale este un esec, asa ca nu mai are credibilitate in fata membrilor de partid.

Cristi Preda cere demisia Elenei Udrea: Dezastru e un termen bland

"'Dezastru' e un termen bland pentru scorul Elenei Udrea, care anunta la nominalizare ca va intra in turul al doilea, iar aseara - ca a realizat obiectivul de a fi pe locul al treilea. N-a fost nici macar atat: scorul sau e mai mic decat cel realizat de lista pe care am condus-o la europene in mai", a declarat Cristian Preda, intr-un comunicat remis luni Ziare.com.

Europarlamentarul, fost consilier al lui Traian Basescu, a mai afirmat ca Elena Udrea a subrezit autoritatea presedintelui.

"Candidatura celei care visa ca il infrange pe Ponta a izolat ‪PMP si a subrezit autoritatea politica a lui Traian Basescu, silit sa intre intr-un joc cu multi spioni si putina politica. Ii cer, de aceea, Elenei Udrea sa demisioneze urgent de la sefia partidului, pentru a da o sansa integrarii PMP intr-o majoritate de dreapta. Dupa esecul de ieri, credibiliitatea ei in fata partidului este, oricum, nula", a mai declarat Preda.

Europarlamentarul a spus ca PMP are datoria de onoare de a-l vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cristian Preda exclus PMP, #Cristian Preda Elena Udrea PMP , #europarlamentar