Liderul PPE ii da replica lui Cristian Preda

Joi, 05 Martie 2015, ora 17:59
2638 citiri
Liderul PPE ii da replica lui Cristian Preda
Foto: Twitter/ Joseph Daul

Joseph Daul, presedintele Partidului Popularilor Europeni, i-a raspuns joi dupa-amiaza europarlamentarului Cristian Preda.

Preda a scris, pe Facebook, ca dupa arestarea Elenei Udrea i s-a reprosat "prezenta PMP in familia populara, fiindca in programul nostru figura lupta cu coruptia".

Replica a venit tot pe o retea sociala, de aceasta data pe Twitter, de la Joseph Daul.

Alianta PMP cu PP-DD, criticata dur: Scandalos, valorile PPE sunt calcate in picioare

"Acceptarea PMP in PPE nu a fost o greseala. Avem incredere ca PMP va lupta impotriva coruptiei, la fel ca orice alt partid membru PPE", a scris pe Twitter Joseph Daul

Scandalul a pornit joi dimineata, cand europarlamentarul Cristian Preda, fost membru al Partidului Miscarea Populara, a criticat alianta facuta de fostii sai colegi cu PP-DD, pe care o catalogheaza drept "scandaloasa".

"Desi nu mai sunt membru ‪PMP, consider ca asocierea acestui partid cu PP-DD e scandaloasa. Ca membru al ‪PE, am solicitat afilierea PMP la PPE, definitivata in toamna, in conditiile in care lista pe care am condus-o la europene a trimis doi deputati in Parlament", scrie pe Facebook Cristian Preda.

PMP a fuzionat cu fostul PP-DD in Parlament: N-o sa primim indicatii de la Traian Basescu (Video)

Dupa arestarea Elenei Udrea, spune europarlamentarul, desi fusese exclus din partid, i s-a reprosat "prezenta PMP in familia populara, fiindca in programul nostru figura lupta cu coruptia".

Deputatii PMP au hotarat, miercuri, sa fuzioneze cu membrii Partidului National Democrat (PND), fostul PP-DD, din Camera Deputatilor si sa activeze impreuna in cadrul grupului parlamentar Democrat si Popular, insa fiecare formatiune isi va pastra identitatea politica.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Joseph Daul raspunde Preda, #Joseph Daul PMP, #Preda critica PMP , #europarlamentar
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Pai scandalul nu este afilierea PMP in PPE :)))