Ziare.com

Cristian Preda, despre candidatura lui Schultz la CE: Dezastrul poarta un nume

Duminica, 23 Iunie 2013, ora 13:11

   

Cristian Preda, despre candidatura lui Schultz la CE: Dezastrul poarta un nume
Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica pe candidatul desemnat de socialisti la sefia Comisiei Europene si avertizeaza ca o victorie a acestuia ar da frau liber in Europa pentru autocratia din Rusia.

"Martin Schulz a fost desemnat candidatul socialistilor la sefia Comisiei Europene.

Dezastrul trebuia sa poarte un nume. Cel care sustine, surazator, un premier plagiator dovedit in Romania si un guvern socialist in Bulgaria, instalat cu sprijinul extremistilor rasisti de la Attaka, e port-stindardul socialismului la scara europeana", comenteaza Cristian Preda pe blog decizia luata, sambata, de PES, de a-l desemna pe actualul presedinte al Parlamentului European drept candidat al socialistilor la sefia Comisiei Europene.

Democrat-liberalul avertizeaza alegatorii asupra scopurilor urmarite de socialistii europeni.

"Ce vor Schulz & co.? Sa distruga economia libera, sa elimine orice reper moral din politica si sa ingaduie autocratiei din Rusia sa actioneze liber in Europa. O victorie a socialistilor ar echivala cu un cutremur etico-politic pentru Uniune. Asta vreti?", intreaba Cristian Preda.

Actualul presedinte al Parlamentului European, germanul Martin Schulz, este candidatul Partidului Socialistilor Europeni (PES) la functia de presedinte al Comisiei Europene (CE) dupa alegerile europarlamentare din 2014, a anuntat sambata, la Sofia, presedintele PES Serghei Stanisev.

"Martin Schulz este un european convins, un om care apara principiile noastre. Aceasta este cea mai puternica candidatura pe care o putem face in acest moment", a declarat Serghei Stanisev in fata delegatilor Consiliului PES reuniti in capitala bulgara.

C.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1344 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acest basist de nadejde....

...vede pericolul rus pina cind si de la Bruxelles.....ca sa vedeti ce se intimpla cu o minte de om cind rosteste ca un papagal cuvintele folosite de seful sau. Problema este alta PPE-ul vede cum i se duc putinele scinduri plutitoare pe care le mai au in Europa! Incfa putin si scapa in apa!

 

Epitaf lui Preda...

Cristian Preda a uitat ca este un produs al ceausismului tarziu? Sa ii aduncem aminte atunci...

Cristian Preda, tovarasul Cristian Preda, cel care se pregatea in 1987 sa devina “omul nou" dorit de Ceausescu, ajuns acum mare anticomunist a uitat ca este un produs al ceausismului tarziu. Sa ii aduncem aminte celui care, daca nu venea Revolutia, era acum profesor de Stiinte Politice la Stefan Gheorghiu si contribuia la edificarea societatii socialite multilateral dezvoltate si inaintarea Romaniei spre comunism.

Pentru cei care nu stiu cine este de fapt europarlamentarul Cristian Preda, cel care ne vorbeste despre anticomunism, despre ideologia de dreapta si despre principii:

Cristian Preda a devenit membru al PCR in 1987, in anul 2 de facultate, cand muncitorii revoltei anticomuniste de la Brasov erau macelariti si torturati de fortele regimului pe care el se pregatea sarguincios sa il serveasca.

Cristian Preda a fost membru al Comisiei de Cenzori a Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania (UASCR) si responsabil de organizarea Conferintei Nationale a UASCR din 1988.

Cristian Preda a absolvit Facultatea de Filosofie, facultate care, in acea perioada, insemna de fapt “socialism stiintific".

La Concursul profesional-stiintific studentesc de stiinte sociale, Sectiunea “Materialism dialectic si istoric", a obtinut 20 de puncte.

Lucrarea sa era o oda la al XIV-lea Congres al PCR si 45 de ani de la "revolutia de eliberare sociala si nationala, antifascista si antiimperialista de la 23 august 1944“. Concursul a fost aprobat de tovarasa Elena Ceausescu.

@Ambidextru

- si tu ce erai in '87 ? asa , ca chestie.

@Niculaeda: ce putea sa fie Ambidesheul nostru?

Tot un desheu, ce altceva?

Dar TU tovarase activist de partid Nicu

Ce erai in 1987???
Un simplu membru de partid,iar pe urma secu te-a promovat activist de partid!!!!!

Domnul nDristian Preda

ae trebui sa-si publie operili.Eu NU AM VAZUT la nici un partid in platforma desfiintarea adversarului politic ,doar la Monica si Cristian.Semn al regretelor din vremurile bune ale lui "taticu."

 

Ceausistul striga ¡ceausistii!

Stilul copchiilor redusi mintal: "ba tu, ba tu"

 

Ai Dreptate dn-le Preda...!.Dezastrul poartă un nume...?

Urmările acestui **Dezastru** se văd pretutindeni in Europa.
..Numele său nu este Necunoscut.Dat fiind faptul căci a condus Major* Europa spre Prăpastia in care ne-au aruncat.In ultimii 12 ani dacă nu mă inșel..
..Dar acest Nume nu este cel acuzat de d-vstră..Ci din contră, este chiar Numele dumneavoastră ca Grupare politică Europeană..Adică ..PPE.
Aveți de dat socoteală in următorii 15 ani,pentru tot ceea ce ați făcut acestui Continent..
..Timpul facturări voastre se apropie..!

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor