Opinii: Cristian Preda, dupa blog: "ori suntem in criza, ori nu mai suntem"!

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 21:51
1987 citiri
Opinii: Cristian Preda, dupa blog: "ori suntem in criza, ori nu mai suntem"!
arhiva

Cristian Preda, europarlamentar din partea Romaniei isi exerseaza talentul la umbra blogului. Aici, pe blogul personal, este locul unde domnul intelectual are curajul sa puna ceva sare pe rana portocaliilor. In rest, debiteaza chestiuni teoretice, de nimeni intelese.

Pe baza acestui model teoretic de explicare a situatiei politice, domnul Preda declara ca "suntem intr-o criza de regim". Nici macar nu merita ascultat un asemenea om, care nu scoate un cuvant despre Traian Basescu, dar executa exact aceleasi miscari manipulante precum mentorul sau politic.

Domnul Preda declara despre CCR ca "a intors-o ca la Ploiesti, dar uita ca Traian Basescu a intors o tara pe dos cam ca pe... Targu Ocna. Vorba celebrului rahovean, tatuat pe antebrat: "ori suntem golani, ori nu mai suntem".

Cristian Preda nu se regaseste in aplauzele acordate lui Antonie Solomon la ultimele alegeri pentru sefia PD-L Craiova. Nu se identifica deloc cu astfel de manifestari zgomotoase, acordate unui urmarit penal. Pe deasupra, Solomon a mai fost si ocnas, in arest preventiv, vreo 6 luni.

Nu se compara cu Roberta Anastase care nu stie ce-i aia puscarie, desi o merita din plin. Insa, europarlamentarul de dreapta se regaseste in apaluzele de sustinere partinica pentru fosta miss Romania.

Solomon se afla sub urmarire penala, iar Roberta se afla, deocamdata, in gratiile fostului urmaritor al craniului Elodiei, procurorul Iacob. Conform parerilor virtuale ale domnul Preda, suferim profund de vreo 20 de ani.

Insa Traian Basescu pare ca nici nu sta in Romania, daramite sa mai fi fost si presedinte vreo 7 ani. Pentru Preda, personalitatea basesciana este prea coplesitoare incat sa-i poata gasi vreo culpa in degringolada politica din tara.

Cristian Preda ameninta, in timpul campaniei prezidentiale, pe toti realizatorii tv, cu plecarea din emisiune. Era atat de talibanizat incat nu era deloc deranjat de invitatiile lui Solomon adresate lui Mircea Dinescu, vizavi de trecerea Dunarii catre tara vecina. Dumnealui considera ca un asemenea comportament este normal, deoarece sustine o cauza nobila: un nou mandat pentru guru Traian.

De ce n-ar avea Antonie Solomon dreptul sa candideze la sefia unei filiale locale a partidului? Doar pentru faptul ca se afla sub urmarire penala? Un astfel de lucru nu l-a impiedicat pe Mircia Gutau, fost primar de Valcea, sa candideze la un nou mandat la alegerile locale din 2009. Candidat si sustinut puternic de toata floarea pedelista in frunte cu Emil Boc si Elena Udrea.

Cand Antonie Solomon facea lobby electoral pentru candidatul Basescu alaturi de fostul ofiter de securitate Gigi Netoiu, Cristian Preda vedea lucruri care intrau in sfera normalului. Si ce mai striga europarlamentarul prin studiourile tv, cum batea cu palmele in monitoare, spunandu-ne cat de imaculat este partidul din care provine el si candidatul Basescu.

Cand Traian Basescu batea din degete pe langa Bercea Mondialu' era un moment de referinta pentru cariera politica a domnului Preda? Sau era un eveniment scuzabil din cauza de stampila? Referitor la acuzatia de "ignorare a electoratului", adusa dulailor pedelisti transformati in catelusi lihniti la ultima motiune, nicio vorba.

Singura initiativa a lui Cristian Preda, pentru schimbarea la fata a PD-L, s-a referit la sigla partidului. Dansul vroia un mar, dar ideeea lui Gheorghe Flutur a fost mai ingenioasa: funia si sapunul.

Umbra blogului ii confera mult tupeu lui Cristian Preda, insa "live-ul" il face mielusel. In direct, ne abureste cu elemente teoretice care, eventual, atrag cativa impresionabili. Pai, ori ne dai gata, ori nu ne mai dai deloc... Asemenea stupizenii, bineinteles.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Cristian Preda Solomon, #Preda Basescu Mircia Gutau, #Antonie Solomon candidat, #PDL alegeri Craiova, #Roberta Anastase Preda, #Preda criza regim , #PDL