Preda il ataca pe Ponta: Social-democratia a ajuns un aparat de produs insulte

Joi, 08 Iulie 2010, ora 22:10
1564 citiri
Preda il ataca pe Ponta: Social-democratia a ajuns un aparat de produs insulte

Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, sustine ca Victor Ponta este de neoprit, iar cel mai fericit de asta este Adrian Nastase, "cel care l-a inventat", iar "visul socialist e pe drumul cel bun.

"Domnul Victor Ponta e de neoprit. Cel mai fericit e dl Adrian Nastase, cel care l-a inventat pe Victor Ponta. Ferma de la Cornu e un succes si - iata! - nici la partid lucrurile nu stau prea rau. PSD ne ofera oua si insulte. Visul socialist e pe drumul cel bun", scrie Cristian Preda pe blogul personal.

Europarlamentarul PD-L mai spune ca Victor Ponta califica fara a lamuri, distribuie anateme fara sa clipeasca si stigmatizeaza fara sa-i pese cine va duce povara cuvintelor.

"Dimineata ne spune ca PD-L e fascist. La pranz, aflam ca Basescu avea un plan secret de distrugere a PSD. Seara, adormim linistiti auzind de la acelasi Ponta ca, spre deosebire de alti lideri planetari de rangul dlui Orban, domnia sa gandeste inainte de a vorbi.

Interventiile dlui Ponta nu sunt foarte bogate in fapte si explicatii. Nu stim de ce PD-L e fascist, nici ce s-a ales de planul Presedintelui si cu atat mai putin daca relatia gandire-discurs e stabila", mai scrie democrat liberalul.

Cristian Preda reitereaza ideea ca sub atenta indrumare a lui Victor Ponta, universul pesedist a devenit complet maniheist.

"Nu mai e loc de nuante cand patria se afla in criza. Telespectatorul-votant asteapta un verdict transant. Nu te joci cu destinele tarii, pe care deunazi acelasi domn Ponta o identifica, in iuresul prigonirii adversarilor, cu partidul pe care il conduce.

Aceasta urma de totalitarism - care pune semnul egalitatii intre tara si partid - nu ii ridica probleme tanarului lider pesedist. E prea june, asa ca e iertat pentru eternitate. Nascut tarziu, Victor Ponta are dreptul moral sa spuna enormitati", mai precizeaza europarlamentarul.

De asemenea, Cristian Preda sustine ca discursurile liderului PSD sunt presarate, in schimb, cu dezacorduri gramaticale si au ritmul unei injuraturi rostite pe stadion.

"Combinatia de iletrism si tafna da fiori tribunei. Nu conteaza. Social-democratia a ajuns un aparat de produs insulte", conchide acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristin Preda Victor Ponta, #social democrati aparat insulte , #stiri Cristian Preda
Comentarii
Poza DECEBALUS
DECEBALUS
rank 5
Dejectiile aruncate prin gura lui Ponta sunt mai bune decat dejectiile din gura lui Crin !