Cristian Preda: Un scor bun PDL, cea mai buna platforma pentru Basescu

Miercuri, 06 Mai 2009, ora 23:20
2126 citiri
Cristian Preda: Un scor bun PDL, cea mai buna platforma pentru Basescu

Consilierul prezidential Cristian Preda, candidat al PDL la europarlamentare, a apreciat ca un scor cat mai bun al PDL va reprezenta un avantaj pentru seful statului la alegerile prezidentiale.

Mai mult, acesta a apreciat ca adversarii politici si-au pus pe liste oameni nepotriviti.

Cristian Preda si Traian Ungureanu, candidati ai PDL la alegerile pentru Parlamentul European, impreuna cu deputatul Sever Voinescu au participat, miercuri, la o intalnire electorala organizata de democrat-liberalii din sectorul 4, ocazie cu care au lansat o serie de critici la adresa oponentilor din alegeri.

Tonul a fost dat de Sever Voinescu. "Noi nu trimitem oameni care se duc acolo sa se califice la locul de munca pentru ca au pierdut alegerile parlamentare, si ma refer aici la modul in care PNL si-a alcatuit lista", a spus Voinescu.

Bunul simt, ultragiat zi de zi

El a spus ulterior: "traim intr-un context politic in care bunul simt este ultragiat zi de zi. Uitati-va cum se comporta Calin Popescu-Tariceanu si Mircea Geoana".

Ideea a fost reluata de Cristian Preda care a contestat modul in care cele PNL si PSD si-au intocmit listele pentru PE.

"Norica Nicolai a fost recompensata pentru ca a pierdut alegerile de acasa cu sefia listei la europarlamentare, iar la Bruxelles va trebui sa descopere cartea din postura de profesor", a spus Preda.

Celui care deschide lista PSD, Adrian Severin, i s-a reprosat faptul ca l-a acuzat pe presedintele Basescu ca ar fi rau deoarece este de origine tatara, dar si faptul ca, intr-un clasament al activitatii europarlamentarilor romani elaborat de Severin, s-ar fi plasat singur pe locul intai, cu punctajul maxim.

Preda s-a referit si la comentariile facute privind scaderea in sondaje a presedintelui Basescu in vederea scrutinului prezidential de la toamna.

"Crin Antonescu si Mircea Geoana nu au impreuna scorul pe care il are presedintele (...) Un scor bun al PDL la europarlamentare reprezinta cea mai buna platforma pentru presedinte", a spus Preda.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#cristian Preda PDL, #scor PDL europarlamentare, #platforma Traian Basescu , #Traian Basescu