Cristian Preda ii raspunde lui Basescu: Ati preluat o minciuna spusa de Elena Udrea

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 13:36
4201 citiri
Cristian Preda ii raspunde lui Basescu: Ati preluat o minciuna spusa de Elena Udrea
Foto:Facebook/Cristian Preda

Eurodeputatul Cristian Preda i-a transmis presedintelui Traian Basescu, joi seara, ca el nu s-a dezis niciodata de PMP, drept raspuns dupa ce seful statului s-a aratat dezamagit ca Preda nu i-a ramas loial.

"Constat cu mare tristete ca Traian Basescu a preluat o minciuna spusa de Elena Udrea, si anume ca as fi afirmat vreodata ca am folosit PMP drept vehicul electoral, dezicandu-ma ulterior de partidul care m-a sprijinit in alegerile din mai. E fals!", a scris Cristian Preda pe pagina de Facebook.

El argumenteaza ca seful statului a preluat "interpretarea cu totul si cu totul eronata data de E. Udrea" unei afirmatii pe care el a facut-o atunci cand a anuntat ca o va sustine la prezidentiale pe Monica Macovei.

Basescu: Serviciile s-au implicat in campania electorala

"Spuneam, in acel context, ca desi eu si Monica am fost pe liste diferite la europene, in incercarea de a ne reinnoi mandatele de deputati europeni, solidaritatea noastra politica nu a fost fisurata", adauga europarlamentarul.

Candidatura Elenei Udrea va afecta finalul de mandat prezidential

"Nu m-am dezis si nu ma dezic de PMP, chiar daca am fost singurul membru al conducerii partidului care a considerat absolut iluzorie justificarea candidaturii Elenei Udrea", mai arata Preda.

Cristian Preda, tot impotriva Elenei Udrea. Ce spune de o eventuala demisie din PMP

El spune, in context, ca a criticat decizia Elenei Udrea de a candida pentru Cotroceni, in locul lui Cristian Diaconescu, pentru simplul fapt ca "o asemenea candidatura va izola complet PMP, afectand si perceptia finalului de mandat al presedintelui".

Preda ii face si o promisiune solemna sefului statului

"Il rog, de altfel, respectuos pe Traian Basescu sa aiba putintica rabdare: peste 72 de ore, vom vedea cine a avut dreptate, fiindca urnele vor vorbi! Iar daca Udrea intra in turul al doilea, imi voi tine promisiunea de a demisiona din pozitia de vicepresedinte al PMP", concluzioneaza Preda.

Presedintele Traian Basescu a spus, joi seara, ca doar Elena Udrea si Emil Boc i-au ramas loiali, nu si Cristian Preda.

"Cine a mai ramas loial relatiiei cu mine in afara de Elena Udrea? Macovei s-a dus, Preda... Eu nu le cer sa-si neglijeze interesele. Dintre politicienii care au fost langa mine doar Elena Udrea si Emil Boc au ramas in acest parteneriat", a spus seful statului, invitat pe B1Tv.

Nu este prim data cand Traian Basescu face astfel de afirmatii la adresa eurodeputatului PMP.

"Cristi Preda m-a dezgustat profund si mi-am dat seama ce eroare uriasa am facut", spunea seful statului, in 13 octombrie, la Realitatea Tv, adaugand ca "nu intotdeauna unde este carte este si caracter".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cristian Preda raspuns loial Basescu, #Preda Basescu Udrea , #Traian Basescu