Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei? Busoi recunoaste ca e posibil sa nu fie el

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 14:16
2829 citiri
Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei? Busoi recunoaste ca e posibil sa nu fie el
Foto: Facebook/Cristian Busoi

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat vineri ca nu este definitiva candidatura sa la Primaria Capitalei, aratand ca o decizie in acest sens va fi luata in luna februarie de conducerea partidului.

Busoi la Capitala? "Ramane de vazut"

"Candidatura mea nu este una definitiva, nu a fost in niciun moment o candidatura definitiva. Este o decizie a filialei Bucuresti a PNL. Luna februarie va aduce finalizarea analizei si o echipa 1+6 - candidatul la Primaria Bucuresti si candidatii la sectoare.

Daca la Primaria Capitalei jumatate de pas a fost facut in luna decembrie, atunci cand a fost formalizata o propunere a filialei Bucuresti, la sectoare (...) inca nu sunt nici macar conturate definitiv candidaturi la toate sectoarele din Bucuresti. (...) Lucrurile acestea se vor decide in luna februarie de catre conducerea centrala a partidului", a spus Busoi intr-o conferinta de presa.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei a folosit imagini din Colectiv pentru a-si prezenta proiectele

Busoi raspunde criticilor: Nu am vrut sa ma folosesc de tragedia din Colectiv. Cer scuze celor lezati

El a aratat ca nu a existat nicio discutie pentru a fi testate alte nume pentru candidatura la Primaria Capitalei, mentionand ca nici nu a fost demarat procesul de sondare a bucurestenilor.

"Probabil ca va fi demarat saptamana viitoare", a afirmat Busoi.

Busoi la Capitala? Nici in PNL nu are sustinere: "Abordare sinucigasa. Predoiu se sinucide si el!"

Liberalul a anuntat in conferinta de presa o campanie de consultare a cetatenilor pe site-ul sau si pe retelele de socializare cu privire la constructia unui mare spital in Bucuresti.

Busoi a indicat ca, daca acest proiect va avea o sustinere rezonabila, il va prezenta in campania electorala, in situatia in care va fi desemnat candidat al PNL la Primaria Capitalei, iar in caz contrar va sustine ca oricine va conduce administratia Bucurestiului sa il realizeze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Cristian Busoi Primaria Capitalei, #candidat PNL Primaria Capitalei , #candidat Primaria Capitalei