Cristian Sima, amenintat de Radu Dimofte? Gigi Becali vrea sa-l apere

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 19:53
8319 citiri
Cristian Sima, amenintat de Radu Dimofte? Gigi Becali vrea sa-l apere
Foto: RealitateaTV

Fostul director al Sibex, Cristian Sima, i-ar fi spus lui Gigi Becali, patronul clubului Steaua si proaspat candidat USL la parlamentare, ca principalul motiv pentru care nu se intoarce este omul de afaceri Radu Dimofte, de care i-ar fi teama, deoarece i-ar fi pierdut banii.

Gigi Becali a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca l-a sunat pe Cristian Sima, deoarece acesta este un om "inteligent, dar slab" si vrea sa-l ajute.

Potrivit lui Becali, Sima i-ar fi spus ca a pierdut 4 milioane de euro, din care 1,4 milioane ii apartineau lui Radu Dimofte, si ca nu ii este frica de altcineva, decat de acesta din urma.

"Daca ti-e frica, te protejez eu, iti fac o camera la palat. Il chem pe Dimofte, ca eu nu pot sa te protejez, decat daca dai banii inapoi. In cat timp? Intr-un an, a zis", a explicat Becali.

Patronul Stelei, care va candida la alegerile parlamentare din partea PNL, a promis ca-l protejeaza pe Sima timp de un an, daca va lucra pentru el.

"Ma joc. Nu pierd nimic. Daca vii, nu apesi pe butoane decat unde spun eu. El imi divulga inteligenta lui, dar eu iau hotararea finala pe ce buton apasa", a precizat Becali.

Latifundiarul a mentionat numele lui Radu Dimofte si luni dimineata, precizand ca lui Sima ii este frica de el.

Simpla scapare? Becali a dezvaluit cine il ameninta pe Cristian Sima

Fostul director al Bursei din Sibiu a disparut in urma cu doua saptamani, primele speculatii fiind ca ar fi fugit cu banii clientilor firmei sale de brokeraj, WBS Holding, inregistrata in Insulele Virgine Britanice. Ulterior, acesta a trimis mai multe scrisori presei, precizand ca a pierdut banii. Vineri seara, el a confirmat ca se afla in Islanda si ca ii este frica, dar este sanatos.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Gigi Becali Cristian Sima, #Radu Dimofte Cristian Sima, #Cristian Sima fugit, #Cristian Sima Sibex , #ancheta