Simpla scapare? Becali a dezvaluit cine il ameninta pe Cristian Sima

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 14:45
12305 citiri
Simpla scapare? Becali a dezvaluit cine il ameninta pe Cristian Sima
Foto: B1TV

Gigi Becali a fost luat de val si si-a dat din nou drumul la gura, dezvaluind cine este misteriosul personaj de care se teme Cristian Sima si din cauza caruia ar fi fugit din tara.

"Am vorbit cu el de cinci ori azi. Vreti si acu, de fata cu voi?", le-a spus Becali jurnalistilor, fluturand telefonul mobil prin fata lor. Becali s-a lansat intr-o serie de declaratii despre un posibil ajutor acordat clientilor pagubiti de Cristian Sima, scapand la un moment dat numele lui Radu Dimofte, cel care ar fi avut investiti la WBS Holding 1,4 milioane de dolari. "Lui de Radu Dimofte ii e mai mult, ca are 1 milion 400 la ala, si de ala ii e frica", a dezvaluit Gigi Becali la B1TV.

Totodata, latifundiarul a sustinut ca a discutat cu Cristian Sima si au stabilit de comun acord ca, in cazul in care clientii lui accepta sa isi primeasca banii intr-un an, atunci el sa se intoarca joi in tara.

"Daca clientii lui accepta (...) Avem conventie sa vina joi. Mi-a zis 'Stai sa vorbesc cu clientii, daca accepta'", a sustinut Becali.

Intrebat de jurnalisti daca asta inseamna ca Sima chiar se intoarce joi in Romania, Becali a raspuns: "Daca ii zic eu, da". Dupa cateva minute, el a revenit: "Nu pot sa ii spun vino in tara. Daca accepta clientii sa le dai banii intr-un an, atunci.".

Santajeaza Cristian Sima pe cineva? - O simpla ipoteza (Opinii)

Cristian Sima a fugit in Islanda la finele lunii septembrie, dupa ce a pagubit circa 60 de clienti facand tranzactii riscante la bursa. In ultimele zile, fostul director Sibex a fost subiectul unui amplu scandal de presa, in care au fost implicate diverse personalitati din lumea politica sau mondena.

Cristian Sima si-a facut aparitia: Am fugit de frica! - Dezvaluiri spectaculoase

El a declarat public ca a fugit din tara pentru ca se simte amenintat fizic de unul dintre clienti, o persoana careia ii datoreaza 1,4 milioane de dolari si care l-ar fi amenintat cu moartea in cazul in care nu este de acord sa isi treaca toata averea pe numele lui, ca despagubire. Sima nu a dezvaluit pana acum numele celui care l-ar fi amenintat.

In varsta de 53 de ani, Radu Dimofte figureaza in topurile milionarilor din Romania cu o avere estimata la circa 400-420 de milioane de euro. A fost partener de afaceri cu Puiu Popoviciu, si el pagubit de Sima, si detine impreuna cu Mihai Bejenaru 8,25% din Sibex.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Radu Dimofte Sima amenintare, #Cristian Sima amenintat , #bani investitori