Bergodi ii acuza pe Becali si Stoichita

Vineri, 19 Martie 2010, ora 08:08
1550 citiri
Bergodi ii acuza pe Becali si Stoichita

Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, nu uita si nu iarta. Italianul i-a pus la zid pe Gigi Becali si Mihai Stoichita, acuzandu-i pe cei doi de irosirea unui an din viata echipei.

Mai intai, tehnicianul l-a criticat pe patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali, despre care a spus ca influenteaza negativ antrenorii prin aparitiile prea dese in mass-media.

"Stii care e chestia cu Becali? Mie, spre exemplu, nu mi-a zis niciodata: "Baga-l pe X!". Dar el e tot timpul la televizor, unde vine cu idei tactice. In conditiile astea, tu, ca antrenor, te gandesti: "Mor pe mana mea sau impart eventualul esec cu patronul?". Din ce citesc in ziarele din Romania, si Stoichita a avut parte de o asemenea alegere", a spus Bergodi pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul italian nu l-a uitat nici pe Mihai Stoichita, antrenorul care l-a inlocuit pe banca tehnica a Stelei reprosandu-i acestuia renuntarea la jucatorii tineri.

"Manchester United isi permite sa joace cu tineri, iar Steaua, nu! A fost o ambitie stupida a conducerii Stelei, care a crezut ca renuntarea la tineri ca Ionescu si Onicas garanteaza titlul! Din cauza asta, Steaua a batut pasul pe loc timp de un an! Poti sa mizezi pe jucatori cu experienta doar atunci cand ai bani multi pentru achizitii, asa incat sa-ti permiti sa transferi valori", a opinat italianul.

Cristiano Bergodi este convins ca fosta sa echipa nu va castiga titlul de campioana si sustine ca Steaia a pierdut un an degeaba.

"Parerea mea e ca s-a pierdut un an. Eu am incercat sa folosesc tineri multi, dar nu mi s-a permis sa continuu pe linia asta", a incheiat Bergodi.

Cristiano Bergodi a antrenat Steaua in prima parte a acestui sezon, italianul promovand multi fotbalisti tineri in primul "11". Tehnicianul peninsular a fost dat afara la finalul intalnirii cu Sferiff Tiraspol, din grupele Europa League, atunci cand nu i-a permis lui Gigi Becali sa intre in vestiar la pauza.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Cristiano Bergodi, #Becali Stoichita, #Bergodi acuza Becali Stoichita , #Mihai Stoichita