Cristiano Ronaldo da cartile pe fata: Iata de ce s-a transferat la Juventus

Miercuri, 22 August 2018, ora 14:46
19207 citiri
Cristiano Ronaldo da cartile pe fata: Iata de ce s-a transferat la Juventus
Foto: Facebook/ Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a decis sa vorbeasca deschis despre transferul sau la Juventus, din aceasta vara, si de ce a ales sa plece de la Real Madrid in Serie A.

Portughezul sustine ca se simte foarte bine la Torino si ca a decis sa faca aceasta schimbare pentru ca a fost dorit insistent de sefii gruparii piemonteze.

"Ma simt bine aici, sunt foarte fericit. Echipa e foarte buna, m-a surprins placut acest lucru. Sunt lucruri care se intampla cu un motiv in viata si asa a fost cazul si acum. Nu ma asteptam sa joc la Torino, dar lucrurile s-au intamplat natural. Asa cum stie toata lumea, Juve e una dintre cele mai mari echipe din lume si a fost o decizie usoara sa vin aici.

Bineinteles ca ce am facut la Madrid a fost incredibil, am castigat totul si am multi prieteni acolo. Si familia mea locuieste acolo. Dar fara indoiala, decizia de a veni la acest club a fost una usoara, ei au fost interesati de transferul meu mai mult ca altii. Mi-au dat o sansa si acum sunt fericit, vreau sa fac istorie si aici", a spus Ronaldo intr-o conferinta de presa.

Intrebat daca golul marcat in sezonul trecut in poarta lui Juve si reactia fanilor de dupa au contribuit la transfer, lusitanul a spus ca da.

"Detaliile mici fac diferentele mari. Pot sa spun ca ce s-a intamplat pe stadion a ajutat. Nu 100%, desigur, dar in unele parti. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera mea. Iar cand oamenii au inceput sa ma aplaude am fost... wow. M-a surprins mult pentru ca nu mi s-a mai intamplat asta niciodata", a mai spus Cristiano.

In ceea ce priveste obiectivele din acest sezon, el nu a ascuns faptul Juventus vrea sa castige Liga Campionilor cu el in teren.

"Sigur ca vreau sa castig acest trofeu cu Juve. Dam totul pentru asta, insa nu e obsesie. Sa vedem daca se intampla anul asta, in urmatorul sau peste trei ani. Important pentru club este sa castige titlul in Serie A, Cupa si sa ajunga departe in Champions League."

112 milioane de euro a platit Juventus pentru a-l lua pe Ronaldo de la Real Madrid in aceasta vara, Cristiano fiind cel mai scump jucator transferat in acest an.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cristiano Ronaldo transfer Juventus, #Juventus transfer Ronaldo , #Real Madrid