Recorduri incredibile pentru Cristiano Ronaldo

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 08:34
4093 citiri
Recorduri incredibile pentru Cristiano Ronaldo
Foto: Facebook/ Cristiano Ronaldo

Portughezul Cristiano Ronaldo a reusit o performanta de senzatie, miercuri seara, ajungand la un numar de goluri rar atins chiar si de atacanti, dupa cele doua reusite din meciul de Champions League.

Astfel, primul gol marcat de atacantul lui Real Madrid, in meciul castigat cu Malmo, scor 2-0, in Liga Campionilor, a fost al 500-lea din cariera jucatorului.

In plus, dupa marcarea celui de-al doilea, Cristiano Ronaldo a egalat recordul lui Raul de goluri in tricoul lui Real Madrid, 323. Daca insa spaniolul a avut nevoie de 16 sezoane, lusitanul a marcat golurile in putin peste 5 sezoane, deci o treime din perioada de care a avut nevoie Raul.

Ronaldo poate intra in istoria lui Real Madrid. Poate dobori cel mai important record

Record impresionant in Liga Campionilor

In plus, cu cele doua goluri de miercuri seara, Cristiano Ronaldo a reusit un nou record privind numarul de goluri marcate in Champions League, ajungand la 82 in intreaga cariera, detasandu-se la 5 goluri in fata lui Lionel Messi, aflat pe locul 2. Portughezul are insa sanse reale sa ajunga la 90 de goluri dupa acest sezon, daca va continua aceasta forma.

Un alt record doborat recent de Cristiano Ronaldo este numarul de goluri marcate de un jucator pentru Real Madrid, in La Liga, cu 230, depasindu-l pe Raul, care are 228.

Cele 323 de goluri pentru echipa spaniola au fost marcate in doar 308 meciuri. In plus, lusitanul mai are 118 goluri pentru Manchester United, 55 pentru echipa nationala si 5 pentru Sporting Lisabona.

Nu in ultimul rand, un alt record depasit de portughez este al numarului de meciuri cu gol marcat, in Champions League - 57. Astfel, a depasit recordul detinut de acelasi Raul, care a reusit sa marcheze in 56 de meciuri din aceasta competitie. Ronaldo a reusit acest lucru in 117 partide.

Cristiano Ronaldo, in varsta de 30 de ani, este singurul jucator in activitate, cel putin in fotbalul de inalt nivel, care a atins numarul de 500 de goluri marcate, in 13 ani de cariera. Lionel Messi are 467 de goluri, in meciurile disputate pentru Barcelona si pentru nationala Argentinei.

Argentinianul, care este insa cu doi ani mai mic, a reusit golurile in 598 de partide, in timp ce Cristiano Ronaldo a avut nevoie de 753 de meciuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#recorduri cristiano ronaldo, #Cristiano Ronaldo goluri, #Cristiano Ronaldo record Real Madrid , #Real Madrid