Antrenorul lui CSM Bucuresti dezvaluie tactica care i-a adus victoria din Ungaria

Duminica, 16 Aprilie 2017, ora 19:46
4998 citiri
Antrenorul lui CSM Bucuresti dezvaluie tactica care i-a adus victoria din Ungaria
Foto: CSM Bucuresti

Antrenorul celor de la CSM Bucuresti a dezvaluit cum le-a facut pe "tigroaice" sa se impuna in Ungaria, in Liga Campionilor.

Suedezul Per Johansson marturiseste ca a pastrat mult din lucrurile facute de predecesorii sai si a explicat cum a reusit sa schimbe jocul campioanei Europei.

"Am pastrat multe lucruri, cam 80% erau bine facute. Am creat o tactica mai scandinava, cu roluri mai clar stabilite. Am vrut sa jucam mai rapid pentru ca majoritatea fetelor nu se descurca bine pe repliere. Cred ca astea au fost schimbarile. In atac nu am schimbat atat de mult, merg cu Majda si Carmen pentru ca sunt arme mortale pentru no si vreau sa aiba mai mult mingea", a spus Johansson la DolceSport.

Acesta a continuat cu o marturie emotionanta, spunand ca a plans la finalul jocului de sambata seara.

"Am plans dupa meci pentru ca a fost o presiune mare pe fete si am simtit asta. Presiunea pentru mine e ok, sunt antrenor profesionist, dar presiunea de pe umerii fetelor era foarte mare pentru ca toata lumea avea biletele pentru Final Four de la inceputul competitiei. Sunt o persoana sensibila pentru ca vreau sa fac parte din aceasta echipa. Stiu ca eu sunt seful, dar vreau sa fiu alaturi de fete, sa le ajut.

Calificarea a fost obiectivul principal cand am venit aici si stiam ca va fi foarte dificil. Dar, inca o data, m-am conectat bine cu fetele si am avut o tactica foarte buna, ne-am antrenat bine in ultimele doua saptamani si am muncit mult", a mai spus Johansson.

CSM Bucuresti s-a calificat, sambata seara, in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Dupa victoria de la Bucuresti, cu 30-25, campioana Romaniei s-a impus si in returul de la Budapesta, cu Ferencvaros, scor 27-26.

Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc in perioada 6-7 mai, in Budapesta, in prima zi urmand a se disputa semifinalele, iar in cea de-a doua finalele.

CSM Bucuresti este detinatoarea trofeului Ligii Campionilor.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Per Johansson CSM Bucuresti, #CSM Bucuresti victorie Ungaria, #CSM Bucuresti Liga Campionilor antrenor , #Liga Campionilor