Antrenorul lui CSM Bucuresti, socat de ceea ce-a gasit la echipa finantata de Primaria Capitalei: "Fantome si mentalitati neobisnuite"

Vineri, 01 Martie 2019, ora 14:24
21973 citiri
Antrenorul lui CSM Bucuresti, socat de ceea ce-a gasit la echipa finantata de Primaria Capitalei: "Fantome si mentalitati neobisnuite"
Foto: Hepta

Antrenorul echipei feminine de handbal a clubului CSM Bucuresti, Dragan Djukic, a vorbit despre viitorul sau in Romania si despre problemele cu care se confrunta la gruparea finantata de Primaria Capitalei.

Tehnicianul sarb se afla pe banca "tigroaicelor" din luna octombrie a anului trecut, insa sansele ca el sa ramana in continuare si din vara sunt foarte mici. Favorit sa-i ia locul ar fi Tomas Ryde, cel care a castigat bronzul la Campionatul mondial din 2015 alaturi de nationala Romaniei.

Dragan Djukic sustine ca nu e deloc ingrijorat deoarece are un nume in Europa si poate sa-si gaseasca oricand o alta formatie.

"Cred ca postul de antrenor la CSM este dorit de multi. Sunt mandru ca lucrez pentru acest club, voi purta cu mandrie tricoul pana in ultima zi a angajamentului meu. Nimic nu este mai important pentru mine, in acest moment, decat sa castig campionatul si sa duc echipa in Final Four-ul Ligii Campionilor. Stiu ca sunt antrenorul cu numarul 9 in ultimii patru ani. Fiecare dintre fostii care au lucrat la CSM au avut contract si planuri pentru echipa. Dar in final nu hartia te protejeaza, ci munca pe care o depui si rezultatele", a spus Dragan Djukic, potrivit Gazeta Sporturilor.

"Nu sunt ingrijorat de viitorul meu in handbal. Am un nume in Europa si nu am de ce sa-mi fac probleme. Principala mea preocupare este sa le ofer fetelor suportul de care au nevoie pentru a obtine maximum in acest sezon. Nu-mi fac planuri pe termen lung. Tratez fiecare meci ca si cum ar fi ultimul si-mi traiesc fiecare zi ca pe ultima a vietii mele. Nu se stie ce-ti rezerva viitorul. Daca as avea echipa cu care am lucrat la inceputul sezonului, as fi avut curaj sa fac pariu si sa declar in fata camerelor ca vom castiga Liga Campionilor. Acum trebuie sa strangem randurile pentru a obtine un rezultat cat mai bun", a adaugat acesta.

Dragan Djukic spune ca, in cele patru luni petrecute la campioana Romaniei, s-a confruntat cu situatii neobisnuite, fara insa sa detalieze.

"Sunt un nume in handbal, nu un nou venit. Am lucrat la multe echipe, dar la CSM m-am confruntat cu fantome, cu mentalitati neobisnuite, abordari pe care nu le-am mai intalnit. Mi se par neobisnuite. Dar nu pot sa fiu decat alaturi de fetele mele pana la final si apoi vom mai discuta despre viitor", a continuat sarbul.

CSM Bucuresti a castigat ultimele patru editii ale Ligii Nationale la handbal feminin, insa, dupa 16 etape disputate in acest sezon, se afla pe pozitia a doua in clasament, la 3 puncte in spatele celor de la Ramnicu Valcea.

Vezi si:

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dragan Djukic CSM Bucuresti, #Dragan Djukic Primaria Capitalei , #stiri CSM Bucuresti