Ce spune antrenorul fetelor de la CSM Bucuresti dupa victoria de senzatie din Norvegia

Duminica, 09 Februarie 2020, ora 10:30
7502 citiri
Ce spune antrenorul fetelor de la CSM Bucuresti dupa victoria de senzatie din Norvegia
Foto: Hepta.ro

CSM Bucuresti a reusit o victorie extraordinara in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa o revenire fenomenala in ultimele 3 minute ale deplasarii de la Vipers Kristiansand, din Norvegia.

Fetele noastre s-au impus cu scorul de 25-23, dupa ce am condus la pauza cu 12-11, in cea de-a treia partida din grupa principala I a Ligii Campionilor.

Ca de obicei, cea mai buna jucatoare si marcatoare de pe teren a fost Cristina Neagu, care sambata a "rupt plasa" nordicelor de 14 ori!

CSM Bucuresti castiga in Liga Campionilor dupa o revenire incredibila

Trebuie spus ca fetele noastre, cu cinci minute inainte de finalul meciului, erau conduse cu 4 goluri pe tabela.

La finalul partidei, antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile a vorbit extrem de emotionat: "As putea parea subiectiv, dar niciun moment nu am avut senzatia ca o sa pierdem acest meci. Toata atitudinea lor a fost una pozitiva, si au aratat extrem de mult caracter, impotriva unei echipe foarte disciplinate, cu un sistem foarte bine pus la punct. Alearga tot meciul si ne-au fortat sa aruncam de la 9 metri. Vorbim despre o echipa foarte buna, dar astazi am obtinut o victorie de caracter", au fost vorbele lui Vasile, pentru televiziunea TelekomSport, antrenor secund in acelasi timp si la nationala Muntenegrului, echipa cu care Romania se afla in aceeasi grupa a turneului preolimpic de calificare la Tokyo, alaturi de Norvegia si de Hong Kong.

Dupa aceasta mare victorie, care a dublat triumful de saptamana trecuta de acasa cu Metz, fosta lidera a grupei, CSM aduna 7 puncte in clasament, unde este pe locul 4, ultimul care se califica in sferturile competitiei.

Din pacate, tot sambata, campioana Romaniei SCM Ramnicu Valcea a pierdut clar acasa cu Gyor, campioana Europei si a Ungariei, scor 20-29.

Lidera in grupa CSM-ului este Rostov, cu 9 puncte, urmata de Metz si de Esbjerg.

Urmatorul meci pentru Neagu si compania va fi acasa in Sala Polivalenta cu Ferencvaros.

Vezi si:

Campioana Romaniei, invinsa categoric in Liga Campionilor la handbal feminin

D.A.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#ce spune antrenor CSM Bucuresti dupa, #Adi Vasile prima reactie victorie mare , #stiri CSM Bucuresti