Ziare.com

Ce mai citim? Istoria se insala. Noi dovezi privind ipoteza paleoastronautica

Marti, 29 Iunie 2010, ora 08:28

   

Ce mai citim? Istoria se insala. Noi dovezi privind ipoteza paleoastronautica
Erich von Daniken si-a castigat celebritatea din dezvaluirea unor adevaruri care le-au scapat contemporanilor sai. A reusit performanta de a demonstra ca istoria omenirii nu are nimic in comun cu cea pe care ne-o prezinta religiile lumii. Si in cartea de fata ne arata si dovezile.

In "Istoria se insala. Noi dovezi privind ipoteza paleoastronautica", tradusa de Bogdan Chircea, autorul analizeaza indeaproape fascinantul manuscris Voynich, care a sfidat toate incercarile de descifrare efectuate de la descoperirea sa, si face cateva dezvaluiri incitante despre la fel de incredibila Carte a lui Enoch.

Totodata, von Daniken scoate la lumina uluitoarea poveste a unui labirint subteran disparut din Ecuador, despre care se spune ca ar adaposti o imensa biblioteca de panouri din aur. Autorul aduce dovezile care demonstreaza ca biblioteca metalica are legaturi nu doar cu Cartea lui Enoch, dar si cu mormonii, care au cautat-o decenii de-a randul, crezand ca ar contine istoria stramosilor lor.

Si ce se poate spune despre misterioasele linii din desertul Nazca, asemanatoare unor piste de aterizare atunci cand sunt vazute din aer? Arheologii sustin ca nu sunt altceva decat niste rute de procesiuni din antichitate. Von Daniken este de alta parere si scoate la iveala date pe care arheologii nici macar nu s-au gandit sa le verifice.

Editura Paralela 45
www.edituraparalela45.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4293 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Harzobul nu-i de-ajuns !

Trebuie multa credinta ca sa fii ateu !

 

FILM: Biblia si OZN-urile (5 parti)

- Istoria necunoscut─â a omenirii... Astronautii antichit─âtii... De vorba cu zeii:
http://www.colectionarul.info/ro/stiinta/film-biblia-si-ozn-urile-5-parti/

 

FILM: Carutele Zeilor - Erich von Daniken

- FILM (History Channel): Ancient Aliens (2009)...FILM: I Know What I Saw (Full UFO Documentary):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/12/film-chariots-of-gods.html

 

Daca lumea ar crede

ca oamenii primitivi n-au avut cum sa ridice pietre de peste 50 tone, pietre care nu pot ridicate nici azi, ci pt asta am avut tehnologie mai avansata, atuncii religiile n-ar mai face bani ;) si liderii n-ar mai putea incepe razboaie pt ca nimeni nu i-ar mai baga in seama. Ce dezavantaj nu?

 

von daniken

Traducerea acestei carti ii apartine lui Liviu Mateescu, nu lui Bogdan Chircea. "Carutele zeilor" - traducerea romaneasca inedita pt "Chariots of Gods" - este de fapt vorba de Amintiri despre viitor, prima si cea mai cunoscuta carte a autorului, aparuta si la noi inca inainte de 1989. Americanilor nu le-a placut titlul original, asa ca au nascocit "Chariots of God" - "Carele (de foc) ale Zeilor".

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor