Ziare.com

Ce mai citim? Mensa. Mariti-va IQ-ul

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 09:01

   

Ce mai citim? Mensa. Mariti-va IQ-ul
Mensa. Mariti-va IQ-ul, autori Harold Gale si Carolyn Skitt

Intr-un grad mai mare sau mai mic, inteligenta ii caracterizeaza pe toti oamenii. Nivelul de inteligenta ramane acelasi pe toata durata vietii, insa multe persoane nu izbutesc sa-si atinga potentialul real si acesta este motivul care a stat la baza cartii de fata.

Problemele din carte sunt teste IQ amuzante. Ele incep de la un nivel simplu si-si sporesc treptat dificultatea. Testele masoara rapiditatea si acuratetea gandirii si trebuie privite ca o forma de jogging mental. Exista suficienti oameni care efectueaza exercitii fizice, dar nu si exercitii mentale pe masura. Acum aveti ocazia sa echilibrati situatia.

Mensa este faimoasa societate internationala a celor cu IQ foarte mare. Singura calificare de care aveti nevoie pentru a face parte din Mensa este sa obtineti un punctaj care sa va situeze printre primii 2% la un test IQ corespunzator standardizat. In toata lumea exista peste 100.000 de membri, din 100 de tari; aproape 40.000 dintre acestia sunt membri ai filialei britanice a societatii.

Cartea poate fi comandata pe www.meteorpress.ro si la adresa de e-mail comenzi@meteorpress.ro.

Editura Meteor Press

www.meteorpress.ro

Citeste mai multe despre ce mai citim recomandare carte
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2095 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor