Ziare.com

Kilipirim, targ de carte cu discount, la Galeria Dalles

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 13:47

   

Kilipirim, targ de carte cu discount, la Galeria Dalles
Un numar de 40 de edituri, 10.000 de titluri de carte, doua expozitii inovative si 10 premii speciale ii asteapta pe iubitorii lecturii, in perioada 10-14 noiembrie, la cea de-a XI-a editie a targului de carte cu discount Kilipirim, la Galeria Dalles din Capitala.

Targul reuneste titluri de beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design, cu discount-uri care pot ajunge la 70%.

Kilipirim va recompensa publicul vizitator al targului prin organizarea traditionalei tombole, la care pot participa toti cei care ajung la eveniment si isi depun, in urna special amenajata, talonul de participare.

Pentru a XI-a editie, Kilipirim va acorda 10 premii in carte, iar tragerea la sorti va avea loc pe 14 noiembrie la Cafeneaua "Dalles".

O alta noutate a targului este expozitia de arta de la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o alta perspectiva: cea de obiect de arta. Viziunea artistica apartine tinerilor studenti de la sectia de Arhitectura de Interior a Facultatii de Arhitectura "Ion Mincu" si reuneste 20 de exponate.

La cea de a XI-a editie, Kilipirim a decis sa sustina campania "Colecteaza selectiv", initiata de Green Peace. Organizatia va fi prezenta la eveniment cu materiale informative, voluntari si un stand cu vanzare de materiale-suport realizate din hartie si alte materiale reciclate.

De asemenea, Green Peace va organiza, in cadrul Kilipirim, o expozitie de fotografie despre impactul negativ asupra mediului prin depozitarea necontrolata a deseurilor. Intrarea este libera.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 960 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor