"Boogie" al lui Radu Muntean, premiat in Serbia

Luni, 28 Iulie 2008, ora 12:09
1512 citiri
"Boogie" al lui Radu Muntean, premiat in Serbia

Filmul "Boogie", in regia lui Radu Muntean, a fost distins cu Premiul Special al Juriului la Festivalul de Film de la Palic (Serbia). In Romania, pelicula va intra in salile de cinema in luna septembrie.

Juriul de la Palic a acordat acest premiu filmului regizat de Radu Muntean pentru "dialogurile foarte bine conduse, pentru interpretarea actorilor si pentru imagine, toate acestea formand o experienta filmica veridica, realista, care vorbeste despre un punct culminant din viata unui barbat", relateaza Cotidianul in editia electronica.

"Boogie" spune povestea lui Bogdan (Dragos Bucur), care a plecat la mare impreuna cu sotia (Anamaria Marinca) si cu baietelul lor de 4 ani (Vlad Muntean, fiul regizorului) in minivacanta de 1 Mai.

Aici se intalneste cu prietenii din tinerete, prilej pentru a observa si a medita asupra diferentelor dintre propriile portrete, la studentie si la maturitate, care s-au adancit odata cu trecerea timpului.

Din juriul Festivalului de Film de la Palic, desfasurat intre 19 si 25 iulie, a facut parte si actrita Maria Popistasu, alaturi de regizori, actori si reprezentanti ai altor festivaluri din Israel, Serbia, Germania, Bosnia si Hertegovina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Boogie, #Film, #Radu Munteanu, #premiu, #Marinca , #cultura generala