Serialul "Secretul coifului de aur", un Harry Potter romanesc

Vineri, 22 August 2008, ora 11:09
4005 citiri
Serialul "Secretul coifului de aur", un Harry Potter romanesc
Foto EVZ

Regizorul Andrei Chiriac si scenaristul Mihai Manescu propun un serial cu copii, "Secretul Coifului de Aur", productie care va costa la un milion de euro.

Din distributie fac parte Marcel Iures si Vlad Ivanov, alaturi de opt copii. Eroii in aventura vietii lor: un adolescent de 12 ani, pasionat de lectura si istorie, locuieste intr-un apartament de trei camere cu parintii si fratele sau, scrie Evenimentul in editia electronica.

Alaturi de prietenii si colegii sai de clasa: Alex, Ioana, Laura, Andreea si Mihai, Vlad participa la orele de istorie ale nonconformistului profesor Andrei, rol interpretat de Radu Micu, unde se discuta despre partea mai putin cunoscuta a civilizatiei dacilor.

Situatia se complica si pe urmele copiilor pornesc traficantii de comori avizi dupa aurul dacilor. Zvonul ajunge si la urechile unei organizatii secrete, al carei scop este pastrarea secretului comorii dacilor.

Regizorul filmului vorbeste despre acest serial ca despre un proiect foarte ambitios:"Nu cred ca s-a mai facut ceva asemanator in ultimii 18 ani.

Publicul roman este obisnuit cu telenovele, sitcomuri care costa putin. Este o investitie de un milion de euro. Sa nu uitam ca vorbim de un lungmetraj si ca avem alt subiect, si film de epoca si vizite prin tara, actiune, costume"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Film, #Harry Potter , #cultura generala