Ziare.com

Tudor Gheorghe: "Parfumele nebunelor dorinti"

Luni, 08 Octombrie 2007, ora 15:53

   

Tudor Gheorghe: "Parfumele nebunelor dorinti"
Dupa "Calvarul unei inime pribegi", o discreta incursiune in universul muzicii usoare interbelice si nu numai, Tudor Gheorghe propune publicului bucurestean un nou spectacol. Pe 16 noiembrie artistul va sustine la Sala Palatului un spectacol-recital intitulat "Parfumele nebunelor dorinti".

"Spectacolul pe care vi-l propun acum e o continuare fireasca si necesara de restituire a unor bijuterii muzicale din perioada interbelica. Eu am convingerea ca vor reveni, incet dar sigur, linia melodica simpla si tangoul in prea zbantuita lume de astazi'', spune Tudor Gheorghe pe vreaubilet.ro.

Tudor Gheorghe patrunde in lumea compozitorilor Vasilache, Fernic, Andreescu, Vasilescu, Dendrina, dar si in lumea "trubadurilor" interbelici.
"Spre o mai dreapta cinstire a lor ii pomenesc aici, multumindu-le pentru tot ce mi-au lasat mie si dumneavoastra: Titi Botez, Dorel Livianu, Cristian Vasile, Jean Moscopol si cum puteam sa-l uit pe Zavaidoc. Din lumea lor razbat ''Parfumele nebunelor dorinti'', spune Tudor Gheorghe.

Pretul biletelor la "Parfumele nebunelor dorinti" variaza intre 50 si 120 de Ron; biletele pot fi cumparate online de la vreaubilet.ro sau de la casieria Salii Palatului. (I.P.)

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1855 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un lord al muzichiei romanesti

o umila parere

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor