Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gala Twin Art, un eveniment dedicat sperantei

Joi, 14 Martie 2013, ora 23:35
1814 citiri
Gala Twin Art, un eveniment dedicat sperantei

Principesa Marina Sturdza, Alexandru Tomescu, Amalia Enache, Malvina Cservenschi, Sorin Danescu si Mihai Calin, care au ales sa sustina fundatia Hope and Homes for Children Romania, vor participa la prima editie a Galei Twin Art, ce va avea loc in data de 20 martie, la Ateneul Roman.

Gala Twin Art e spatiul ideal in care coexista si se potenteaza reciproc doua forme de arta: cea a sunetelor - ilustrata de violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Andrei Licaret - si cea a umanitatii, o arta la care cei de la Hope and Homes for Children Romania, incerca sa ajunga in fiecare zi.

In cadrul evenimentului invitatii speciali vor participa fiecare cu cate un proiect pe care il dedica HHC Romania:

- Malvina Cservenschi a creat bratara Wings of Hope - o bijuterie menita sa aduca speranta copiilor;

- Sorin Danescu - solist al trupei Diesel - a decis sa liciteze in beneficiul HHC colectia sa de obiecte rare din perioada anilor '70-'80;

-Alexandru Tomescu va dedica Turneul Stradivarius 2013 tot fundatiei HHC Romania.

Toate fondurile obtinute din aceste proiecte vor fi folosite pentru indeplinirea misiunii pe care HHC Romania si-a ales-o: aceea de a oferi o casa si o familie fiecarui copil.

De asemenea, Amalia Enache, sustinatoare a organizatiei in ultimii trei ani, isi va pune in continuare talentul jurnalistic in slujba HHC. Prin reportajele si anchetele sale doreste sa sustina misiunea HHC Romania - aceea de a participa la reforma sistemului de protectie a copilului, in asa fel incat fiecare copil aflat in protectia statului sa aiba o viata cat mai apropiata de cea dintr-o familie.

Gala va avea loc cu participarea extraordinara a Altetei Sale, Principesa Marina Sturdza, Presedinte Onorific HHC.

"Speranta si o familie pentru fiecare copil - acesta a fost crezul nostru si sursa de inspiratie. Pe parcurs, am impus standardele cele mai inalte in ingrijirea copilului, am pregatit o intreaga generatie de specialisti in protectia copilului si, poate cel mai important lucru, am oferit demnitate atat copiilor, cat si celor care au grija de ei. (...) Acesta este un lucru particular si nepretuit. Sunt mandra ca, alaturi de toti colegii mei, sprijinim Romania sa aiba grija de copiii ei", a declarat Alteta Sa.

Mai multe informatii despre eveniment, puteti gasi pe site-ul HHC , iar bilete puteti achizitiona de pe site-ul bilete.ro si din oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gala Art Twin Bucuresti, #eveniment Home Hopes Romania , #gala