Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, investeste in tineri si istorie

Vineri, 30 Mai 2014, ora 12:01
6083 citiri
Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, investeste in tineri si istorie
Foto: wikipedia.org

Liviu Tudor, presedintele Genesis Development si cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Romania, si-a facut un scop din restaurarea valorilor patrimoniale, precum si din formarea tinerei generatii.

In acest sens, Liviu Tudor, antreprenor cu 24 de ani de experienta de business pe piata locala, s-a implicat activ in proiecte de responsabilitate sociala, prin Fundatia Tudor pe care o patroneaza, precum si prin construirea celui mai mare campus privat din Romania, West Gate Studios.

"Suntem in pragul unor dezvoltari importante, iar in urmatorii ani lucruri spectaculoase se vor intampla in aceasta tara. Tocmai pentru ca suntem implicati atat de activ in zona de business, am simtit, impreuna cu echipa mea, ca trebuie sa ajutam la dezvoltarea generatiei urmatoare", explica Liviu Tudor, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park si West Gate, decizia de a construi West Gate Studios.

In cadrul primului campus privat din Romania este incurajat voluntariatul, implicarea in activitati adminstrative si culturale care permit dezvoltarea personala, schimbul de idei si acumularea de experiente importante pentru viitorul tinerilor. In plus, amplasarea complexului in imediata apropiere a parcului de birouri cu acelasi nume pozitioneaza studentii chiar langa cele mai importante companii multinationale prezente in Romania, printre care Societe Generale, Ericsson sau Siemens.

Liviu Tudor si rolul Clubului de Roma in dezvoltarea tinerilor

In stransa legatura cu aceasta viziune de sprijinire a urmatoarei generatii este si implicarea omului de afaceri Liviu Tudor in activitatea Clubului de la Roma, un Think Tank ce reuneste personalitati de seama din intreaga lume. Scopul? Identificarea si dezbaterea unor solutii pentru viitorul planetei care au la baza investitii in educatie.

In calitate de secretar general al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma, Liviu Tudor a fost gazda conferintei "Europa, incotro?", organizata anul trecut in Romania, pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la infiintarea asociatiei.

"Dupa ceea ce vad zilnic in jurul meu, sunt sanse foarte mari ca in urmatoarele decade sa asistam la indeplinirea unor lucruri extraordinare. Vad studenti dedicati, cu sete de a invata lucruri noi, hotarati sa-si faca simtita contributia. Nu exista limite pentru ceea ce poti obtine prin educatie. Cred cu tarie in acest lucru si de aceea investesc in educatie", declara presedintele Genesis Development la acea vreme.

De asemenea, omul de afaceri considera ca pentru a putea asigura o dezvoltare sustenabila si de durata, orice popor trebuie sa isi valorifice istoria. De aceea, a decis sa se implice, prin Fundatia Tudor, in proiecte de restaurare a monumentelor istorice, fiind chiar el adeptul unui echilibru intre avansul tehnologic si conservarea patrimonoului cultural.

Turnul si Bastionul Macelarilor din Cetatea Sighisoara, parte a patrimoniului mondial UNESCO, si doua case traditionale de lemn din Breb sunt doar cateva dintre monumentele ce vor fi restaurate in 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Liviu Tudor restaurare valori patrimoniale, #Liviu Tudor proprietar birouri, #campus privat Romania Liviu Tudor , #patrimoniu
Comentarii