Reprezentatie neobisnuita la Nottara: Publicul va privi din afara cladirii, prin usile de la intrare

Luni, 01 Februarie 2016, ora 20:51
3326 citiri
Reprezentatie neobisnuita la Nottara: Publicul va privi din afara cladirii, prin usile de la intrare
Foto: Facebook/Teatrul Nottara

Teatrul Nottara prezinta, marti seara, la sediul de pe Bulevardul Magheru, spectacolul "Umor, amor, fior de dor... in Bucuresti", iar publicul va putea urmari reprezentatia din afara cladirii cu "bulina" de risc seismic, prin usile de sticla de la intrare, informeaza institutia de spectacole.

Sediul Nottara de pe Bulevardul Magheru a fost inchis la finalul anului trecut deoarece activitatea teatrului se desfasura intr-o cladire cu risc seismic.

Teatrul Nottara, salvat in mod neasteptat: N-au crezut cand au aflat cine le pune la dispozitie o sala

Artistii teatrului asteapta insa publicul, marti, de la ora 19,00, timp de 30 de minute, la spectacolul ce va fi prezentat de ei, in holul Nottara.

Ideea si alegerea fragmentelor apartin actorului Cristian Nicolaie, iar scenele sunt dintr-un spectacol de succes al teatrului, regizat de Diana Lupescu.

Fiind o productie dinamica, spectacolul nu va suferi de pe urma migrarii in acest spatiu de intrare, asa ca actorii Ioana Calota, Gabriel Rauta, Crenguta Hariton, Cristian Nicolaie, Raluca Gheorghiu, Alexandru Mike Gheorghiu vor canta si vor dansa cu acelasi aplomb, anunta reprezentantii Nottara.

Teatrul Nottara, iar pe drumuri: Cladirea in care trebuia sa se mute, incadrata la gradul I de risc seismic

"Ne alaturam, astfel, vecinilor de la Galeria Simeza, care au initiat proiectul 'Arta la fereastra', incercand sa atragem, impreuna, atentia guvernantilor nostri ca simpla evacuare a unor spatii profund incarcate istoric si cultural nu rezolva nici riscul de a fi victimele unui posibil cutremur, nici destinul institutiilor silite sa-si suspende, pe perioada nedeterminata, activitatea cu public", a declarat directorul Nottara, Marinela Tepus.

Ea spune ca spectatorii reprezinta singurul lucru de care Nottara are nevoie "cu adevarat" ca sa continue sa existe.

Nottara, tot pe drumuri: Si-ar putea muta spectacolele la alt teatru

"Nu, Teatrul Nottara nu s-a inchis! Am suspendat spectacolele din salile din Bulevardul Magheru, dar continuam sa jucam, peste tot pe unde suntem invitati, si cautam inca un sediu provizoriu. (...) Teatrul Nottara nu inseamna doar acesti pereti, ci inseamna, in primul rand, trupa sa exceptionala de actori, oamenii dedicati din spatele scenei si, mai ales, publicul sau devotat, care ne urmeaza in acest pelerinaj pe la diferite sali din Bucuresti.

Singurul lucru de care avem nevoie cu adevarat ca sa continuam sa existam sunt spectatorii nostri, care au iubit si ei aceasta cladire, dar nu au apucat sa isi ia ramas bun de la ea inainte sa se inchida, intrucat decizia a venit peste noapte. Nu ii putem invita inauntru, dar ii putem lasa sa ne mai vada o ultima data, pentru cine stie cata vreme, acasa" a adaugat directoarea Nottara.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Teatrul Nottara bulina rosie, #Teatrul Nottara spectacol , #stiri cultura