Cupa Romaniei la fotbal, in direct la Unibet TV

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 15:36
2693 citiri
Cupa Romaniei la fotbal, in direct la Unibet TV
Foto: FRF

Cupa Romaniei la fotbal programeaza, in decurs de trei zilei (marti, miercuri si joi), meciurile din faza "16"-imilor de finala. Cupa Romaniei este o competitie transmisa LIVE de catre casa de pariuri online Unibet.

Primul meci al acestei faze se disputa marti, de la ora 14.30, pe stadionul "1 Mai" ("Municipal") din Ramnicu-Valcea, intre formatia locala, CSM, si CFR Cluj. Ardelenii sunt specialistii Cupei, trofeu pe care l-au castigat in 2008, 2009, 2010 si in 2016, astfel ca sunt favoriti la casele de pariuri. Unibet acorda o cota la victorie de 1,4 pentru CFR.

Cel mai interesant meci al acestei faze a competitiei va avea loc la Suceava, acolo unde echipa locala, Foresta, ocupanta locului doi in Liga a 2-a, o va intalni, joi, de la ora 21.30, pe FC Steaua Bucuresti. Puteti paria la Unibet, singura agentie din Romania care transmite in direct meciurile din Cupa Romaniei, ca se vor marca peste 2,5 goluri in acest joc. Pentru aceasta alegere, Unibet acorda o cota de 1,57. Va fi sarbatoare in Bucovina, cu ocazia acestui duel. Oamenii au stat la cozi infernale, pentru a prinde bilete de intrare la meci. Toata suflarea orasului Suceava este conectata la pregatirile pentru meciul din Cupa Romaniei, unde vin oaspeti de seama.

Dupa ce conducerea echipei a refuzat variantele mai putin costisitoare, de a disputa meciul pe unul din stadioanele din judetele vecine, dotate cu nocturna si alte facilitati pentru un astfel de meci, sucevenii s-au inghesuit sa rasplateasca efortul organizatorilor, care au inchiriat o nocturna ce a fost montata inca de luni dimineata pe patru schele imense.

Steaua stie cu ce se mananca aceasta competitie, pe care, de-a lungul istoriei, a castigat-o de 22 de ori, ultima oara in 2015, cand a reusit eventul. In schimb, sucevenii nu sunt obisnuiti sa evolueze in nocturna.

Nici campioana Astra Giurgiu, care se confrunta cu mari probleme financiare, nu are viata usoara. Trupa lui Marius Sumudica evolueaza la Timisoara, pe stadionul "Dan Paltinisanu", cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, echipa de Liga a III-a. Meciul incepe de la ora 16,00, Dolce 1, Digi 1. Victoria formatiei din liga inferioara are cota 4,5 la Unibet.

O partida inedita va avea loc pe stadionul "Dinamo". Se vor duela Dinamo II Bucuresti (Liga a III-a) si Dinamo Bucuresti - Liga 1. Pe bancile celor doua formatii vor sta Laurentiu Dinita, la "satelit", respectiv nasul acestuia, Ioan Andone, la echipa-mama!

Performanta in Liga 1, unde sta in coasta Stelei in clasament, CSU Craiova se deplaseaza, marti, pe stadionul "Tineretului" din Brasov, pentru jocul cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, grupare din esalonul second. Meciuri incepe la ora 20.45 si poate fi vazut la Unibet TV.

Jocurile din "16"-imi, "optimi" si sferturile de finala se disputa in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in campionatul precedent.

In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, se trece la executarea loviturilor de departajare.

Programul complet al "16"-imilor Cupei:

Marti, 25 octombrie

CSM Rm. Valcea (II) - CFR Cluj (14,30, Dolce 1, Digi 1)

stadion 1 Mai (Municipal), Ramnicu Valcea

Metalosport Galati (II) - Luceafarul Oradea (II) (14,30)

stadion Dunarea, Galati

ASU Poli Timisoara (II) - Pandurii Targu Jiu (18,00, Digi 1)

stadion "Dan Paltinisanu", Timisoara

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (II) - CS Universitatea Craiova (20,45, Dolce 1, Digi 1)

stadion Tineretului, Brasov

Miercuri, 26 octombrie

CSN Cetate Deva (III) - Gaz Metan Medias (14,30)

stadion Cetate, Deva

Academica Clinceni (II) - FC Voluntari (14,30)

stadion Clinceni - Arena 1, Clinceni

Dacia Unirea Braila (II) - Concordia Chiajna (14,30)

stadion Municipal, Braila

Metalurgistul Cugir (III) - CSM Poli Iasi (14,30)

stadion Arena CSO, Cugir

CS Afumati (II) - FC Botosani (14,30)

stadion Comunal, Afumati

Unirea Tarlungeni (II) - ASA Targu Mures (14,30)

stadion "Dumitru Matarau", Stefanesti

Olimpia 2010 Satu Mare (II) - CS Mioveni (II) (14,30)

stadion Olimpia, Satu Mare

Chindia Targoviste (II) - ACS Poli Timisoara (17,45, Dolce 1, Digi 1)

stadion Orasenesc, Mioveni

Dinamo II Bucuresti (III) - Dinamo Bucuresti (20,30, Dolce 1, Digi 1)

stadion Dinamo, Bucuresti

Joi, 27 octombrie

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (III) - Astra Giurgiu (16,00, Dolce 1, Digi 1)

stadion "Dan Paltinisanu", Timisoara

CS Balotesti (II) - FC Viitorul Constanta (18,45, Dolce 1, Digi 1)

stadion Academia Gheorghe Hagi - Teren 1, Ovidiu

Foresta Suceava (II) - FC Steaua Bucuresti (21,30, Dolce 1, Digi 1)

stadion Areni, Suceava

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cupa Romaniei meciuri program, #Cupa Romaniei cote pariuri , #meciuri