Reactii dupa tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 17:08
1357 citiri
Reactii dupa tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei

Reprezentantii cluburilor angrenate in Cupa Romaniei au avut reactii diferite dupa tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala.

Daca unii s-au bucurat si au anuntat ca se gandesc la castigarea trofeului, altii au preferat sa ramana cu picioarele pe pamant, mai ales ca vorbim de o intrecere a surprizelor.

"Nu e ghinionista deloc tragerea. Daca ne vom califica, avem meritul nostru, daca nu, cadem de un cal frumos. Steaua ramane Steaua, chiar daca ar fi pe ultimul loc in campionat. Jocul cu Steaua va crea un spectacol frumos", a declarat Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, la Sport.ro.

Managerul Rapidului, Cristi Costache, spune ca formatia este favorita in fata Interului Curtea de Arges, mai ales ca giulestenii au castigat meciul din Liga I foarte clar, cu scorul de 4-0.

"Cupa a ofera surprize. La prima vedere Rapid pare favorita, mai ales prin prisma ultimului rezultat din Giulesti. International a jucat bine prima repriza, dar a avut ghinion sa ramana in 10. In plus, reuultatele o recomanda ca o adversara de care trebuie tinut cont. Avem un ascendent in fata lor, inclusiv ca am mai jucat si acum un an in Cupa cu ei si am mers mai departe. Calculele hartiei o arata favortia pe Rapid, dar nu trebuie exclusa o surpriza, pe care nu ne-am dori-o, normal. Trebuei sa tratam meciul ca pe unul cu Dinamo sau Steaua", a declarat Cristi Costache.

Finantatorul Universitatii Craiova are planuri mari si isi doreste ca partida cu Poli Iasi sa fie doar o halta in drumul spre castigarea trofeului.

"Sper ca Iasiul sa fie o halta in drumul nostru spre castigarea competitiei. Cupa e prioritatea numarul 1 pentru noi. E cea mai simpla modalitatea de a castiga un trofeu. Nu poti sa mergi in Europa daca nu castigi un trofeu. Ne dorim foarte mult trofeul. Chiar daca intalnim o echipa foarte grea si agresiva, sper sa castigam. Sper sa avem parte de un arbitraj bun, ar fi indicata o brigada straina", a precizat Mititelu.

Presedintele Otelului Galati, Marius Stan, nu a fost foarte multumit de faptul ca sortii au decis ca moldovenii sa joace impotriva lui Dinamo, dar spune ca partida este deschisa oricarui rezultat.

"Nu e o tragere fericita, dar nici una de care sa ne faca sa plangem. Tinem cont si de faptul ca Dinamo e angrenata pe trei fronturi zic ca jocul ramane deschis. Nu seamana jocurile de campionat cu cele din Cupa, avem sansa noastra", a spus Marius Stan.

Marti, de la ora 16:00, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorti a optimilor de finala ale Cupei Romaniei la fotbal.

Iata care sunt cele 8 meciuri:

1. Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj

2. Astra Ploiesti - FC Timisoara

3. Dinamo - Otelul Galati

4. Gaz Metan Medias - FC Vaslui

5. Unirea Urziceni - FC Brasov

6. Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti

7. Poli Iasi - Universitatea Craiova

8. International Curtea de Arges - Rapid Bucuresti

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#rezultate tragere sorti Cupa, #reactii meciuri Cupa , #optimi
Comentarii