Cat costa noua Dacia Duster in Italia si Germania

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 17:15
8995 citiri
Cat costa noua Dacia Duster in Italia si Germania
Foto: Arhiva

Dacia a anuntat care vor fi preturile pentru noul model Duster in Germania si Italia.

Giornale di Sicillia informeaza ca SUV-ul producatorului autohton va costa 11.900 euro pe teritoriul statului peninsular.

In plus, publicatia germana Kues.de sustine ca pretul ramane neschimbat fata de modelul anterior, adica 10.490 euro.

Preturile pentru Romania nu au fost facute inca publice.

Ce noutati aduce masina

Dacia a adus cateva modificari la noul Duster. In partea frontala se remarca noul calandru cu bandouri orizontale cromate si o noua grila a radiatorului, incadrata de blocuri optice redesenate, care integreaza si lumini de zi, potrivit producatorului.

Noile bare de pavilion longitudinale, care poarta inscriptia Duster, accentueaza caracterul de SUV al masinii. Jantele de aluminiu de 16, alaturi de pneurile "Mud and Snow", dau un plus de dinamism Noului Duster.

In partea din spate, noile blocuri optice reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate. Alte noutati in extorir constau in ornamentul de esapament cromat, precum si noua inscriptie "4WD".

O noua culoare, Gris Comete, este de acum disponibila pentru Noua Dacia Duster.

Noua Dacia Duster vine si cu modificari importante la interior. Plansa de bord, complet redesenata, dispune de o consola centrala incadrata de doua baghete verticale. Constructorul roman propune patru tapiterii noi, printre care una de piele, in functie de nivelul de echipare.

Scaunele cu un design nou ofera un plus de confort pasagerilor, in timp ce spatarul banchetei spate a fost ranforsat.

Noul Dacia Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt - Vezi imagini de la lansare

Noua Dacia Duster ofera si noi echipamente, anume Dacia MEDIA NAV, sistemul multimedia complet cu bluetooth si sistem de navigatie incorporat (in functie de versiune) si Dacia Plug & Radio, un sistem multimedia simplu si eficient care include radio, CD player cu MP3, Bluetooth si prize USB si Jack.

Noua Dacia Duster propune multiple echipamente utile, in functie de versiune: regulator/limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele, inchiderea centralizata a portierelor la plecare si indicator al temperaturii exterioare.

De asemenea, butoanele de actionare a geamurilor electrice sunt pozitionate pe panourile portierelor si dispun de comanda cu impuls pe partea soferului.

Noua Dacia Duster ofera un spatiu interior sporit si un volum de incarcare al portbagajului ce poate atinge 475 litri (in functie de versiune), precum si posibilitatea de a transporta obiecte de pana la 2,7 m lungime (cu bancheta spate rabatata). Spatiile de depozitare disponibile la interior au un volum de pana la 3,3 litri.

In plus, noua tableta de portbagaj permite un acces usor la continutul acestuia.

Noua Duster inaugureaza in gama Dacia motorul pe benzina 1.2 TCe 125 CP. Acest propulsor cu 4 cilindri si injectie directa, dezvolta 90% din cuplul maxim inca de la 1 500 rotatii pe minut.

Noul bloc este nu doar performant, ci si economic in exploatare, avand un cost de utilizare redus: un consum de numai 6,0 l/100km si un lant de distributie cu garantie pe viata, care nu necesita intretinere. Acest motor este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#pret noua Dacia Duster, #pret noul Dacia Duster, #pret noua Dacia Duster Italia, #pret noua Dacia Duster Germania , #Duster