Cum ar putea arata Dacia Duster in viitor (Galerie foto)

Luni, 23 Iulie 2018, ora 11:32
15654 citiri
Cum ar putea arata Dacia Duster in viitor (Galerie foto)
Foto: motorpasion.com

Noul Duster a aparut anul acesta pe piata, dar Dacia se gandeste deja la viitor.

Cel putin asta sustine publicatia MotorPasion, care prezinta imagini cu Conceptul Duster prezentat de Dacia in urma cu cativa ani si care ar putea sta la baza dezvoltarii urmatoarei generatii a SUV-ului romanesc.

"Dacia Duster Concept ar putea sa serveasca drept o adevarata inspiratie pentru o masina a marcii in viitor, mai ales cu iminenta trecere la masinile electrice", noteaza sursa citata.

Conceptul a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2009 si a fost primul concept de crossover creat de marca romaneasca.

Cu aspect futurist, chiar si pentru anul 2018, conceptul Duster avea o configuratie asimetrica, cu o usa pe partea soferului si doua pe partea pasagerului, pentru a facilita, astfel, intrarea si iesirea pasagerilor, fara a-si pierde caracterul de coupe crossover.

La momentul proiectarii a fost acordata o atentie deosebita coeficientului aerodinamic, care a ajuns la 0.30 Cd, ceea ce a ajutat la economisirea combustibilului si a avut o buna stabilitate, spre deosebire de modelul final.

A avut la baza platforma Logan si a avut o putere de 105 cai putere, un cuplu de 240 Nm, cu o transmisie manuala cu 6 trepte.

Interiorul a fost, de asemenea, destul de futurist, cu un sistem modular care permitea miscarea usoara a scaunelor pentru a mari spatiul de incarcare. Intregul interior este proiectat pentru sofer si, impreuna cu calitatea materialelor, ii confera un aer bine meritat de vehicul premium.

Detalii Dacia Duster Concept

Inaltime: 1.49 metri;

Lungime: 4.25 metri;

Latime: 1.64 metri;

Ampatament: 2.08 metri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#Dacia Duster Concept, #Dacia Duster viitor , #Duster
Comentarii