Primele imagini cu Dacia concept coupe

Joi, 05 Februarie 2009, ora 10:31
7485 citiri
Primele imagini cu Dacia concept coupe

Dacia va dezvalui la Geneva un coupe concept care ar urma sa largeasca in viitor gama constructorului roman.

Zilele trecute va anuntam ca Dacia pregateste o surpriza de proportii la Geneva. Nimeni nu se astepta insa ca teaser-urile cu marea premiera pe care constructorul roman o pregateste sa apara asa de devreme in presa de specialitate.

Standul constructorului roman va gazdui in cadrul salonului elvetian un concept coupe, cu veleitati sportive. Surpriza pregatita de Dacia pentru publicul de la Geneva va avea ca rol si promovarea viitoarei filosofii de design a brandului romanesc, liniile conceptului urmand sa se regaseasca si pe modelele care se vor alatura gamei in anii urmatori.

Foarte interesant este faptul ca numele speculat pentru prototipul romanesc este Duster, acesta urmand sa fie si numele unui viitor SUV al marcii. Deocamdata insa, informatiile sunt amestecate, astfel ca va trebui sa asteptam comunicatul de presa Dacia pentru a vedea denumirea sa adevarata.

Potrivit unor informatii preliminare, conceptul a fost dezvoltat pe baza actualului Sandero, la crearea acestuia aducandu-si contributia si inginerii diviziei Renault Sport. Imaginile coupe-ului, publicate de un site polonez, tradeaza blocuri optice cu lumini LED, jante din aliaj usor si frane Brembo.

Ramane de vazut daca noul coupe, anticipat la Geneva, va imprumuta imaginea low-cost asociata brandului romanesc sau se va pozitiona mai sus decat actualele Logan si Sandero.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#Dacia Duster Concept, #primele poze , #Duster