Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Care e cel mai frumos model Dacia lansat in Romania in ultimii doi ani - Sondaj Ziare.com

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 08:13
8742 citiri
Care e cel mai frumos model Dacia lansat in Romania in ultimii doi ani - Sondaj Ziare.com

Masinile realizate de Dacia au fost mereu controversate si adeseori ironizate, atat legat de pret, cat si de aspectul lor.

Astfel, in timp ce unii au apreciat raportul calitate-costuri al modelelor lansate de producatorul auto autohton, altii au contestat design-ul si functionalitatea.

The Independent lauda noua Dacia Sandero: Are un farmec aparte

Jurnalist The Guardian: Dacia Sandero, cea mai proasta masina pe care am condus-o vreodata

Insa pentru Salonul Auto de la Iohannesburg, care va avea loc in aceasta luna, Dacia a hotarat sa lanseze cel mai frumos model de pana acum, asa cum a fost descris de presa internationala, anume conceptul Detour.

Renault lanseaza Duster Detour Concept - Cea mai frumoasa Dacie din istorie?

Cu aceasta ocazie, Ziare.com a realizat o lista cu modele lansate in ultimii doi ani, pentru a incorona o "regina a frumusetii".

Noua Dacia Duster a fost prezentata recent la Salonul Auto de la Frankfurt.

Ea aduce schimbari atat la exterior, cum ar fi un nou calandru, noi bare de pavilion longitudinale si noi blocuri optice, dar si la interior. Astfel, plansa de bord, complet redesenata, dispune de o consola centrala incadrata de doua baghete verticale. Constructorul roman propune patru tapiterii noi, printre care una de piele, in functie de nivelul de echipare.

Noua Dacia Duster ofera si noi echipamente si tehnologii, dar si un nou motor pe benzina 1.2 TCe 125 CP. Acest propulsor cu 4 cilindri si injectie directa, dezvolta 90% din cuplul maxim inca de la 1.500 rotatii pe minut.

Modelul va fi lansat in aceasta luna in Romania, insa inca nu se cunosc preturile pentru tara noastra.

Dacia Duster, printre cele mai bune masini ale ultimilor 20 de ani

Modelul a fost lansat in Romania la finalul lunii mai.

Noul Logan MCV ofera, datorita dimensiunilor sale, un spatiu interior generos, cu 5 locuri si un portbagaj cu un volum de 573 litri.

Printre dotarile disponibile in serie, inca de la primul nivel de echipare, se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbag-urile laterale si bancheta spate rabatabila 1/3-2/3.

Noul Logan MCV ofera o gama larga de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si functia Eco mode.

Pretul incepe de la 9.000 de euro.

Dacia lanseaza in Romania noul Logan MCV si pregateste schimbari la Duster SUV

  • Noul Logan

Noul Logan a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris si a fost adus in Romania in luna noiembrie a anului trecut, alaturi de noul Sandero si Sandero Stepway.

Automobilul dispune de un motor turbo pe benzina de 0,9 litri cu trei cilindri, ce dezvolta 90 CP si promite putere maxima, la un consum minim de carburant. Sistemul multimedia permite controlarea prin intermediul ecranului tactil de 7 inchi a urmatoarelor functii: radio, media, telefon hands-free, navigatie si setari.

Pretul minim pentru Romania este de 6.790 de euro.

Dacia a lansat mai multe modele noi, la Salonul auto de la Paris (Galerie foto, video)

  • Noua Dacia Sandero

Noul model Dacia Sandero a fost supus unei serii de modificari estetice si va dispune de un motor nou turbo TCe de 0.9 litri si 90 CP.

Pentru a mentine pretul accesibil, vor fi mentinute si optiunile benzina de 75 CP si diesel de 75 si 90 CP.

Preturile incep de la 6.990 de euro.

  • Sandero Stepway

Sandero Stepway beneficiaza de o garda la sol suprainaltata, ce pune in valoare designul si performantele de cross-over ale noului model.

Potrivit Dacia, aceasta masina are o parte frontala complet noua, in care se regasesc atributele specifice versiunii - protectii suplimentare, ornamente pentru proiectoarele de ceata, pasaje ale rotilor largite, jante de 16 inchi.

Motorizarile noii Dacia Sandero Stepway sunt TCe 90 si dCi 90. Masina costa 10.800 euro.

Dacia lanseaza noua gama de masini in Romania - care sunt preturile

  • Dacia Lodgy

Dacia Lodgy a fost lansata in Romania in iunie 2012. Modelul de serie are o lungime de 4,5 metri, cu 0,5 metri mai lung decat modelul de competitie, si ofera un volum considerabil al portbagajului, inclusiv in varianta cu sapte locuri.

Numele masinii aminteste de englezescul "lodge" si reprezinta o trimitere directa la trasatura esentiala, respectiv capacitatea de a gazdui o intreaga familie si bagajele sale.

Pretul in Romania porneste de la 9.500 de euro.

Dacia Lodgy se lanseaza oficial in Romania

  • Dacia Dokker

Dacia Dokker este o masina cu 5 locuri, destinata atat uzului personal, cat si celui profesional, iar preturile sunt cuprinse intre 9.000 si 13.600 de euro, cu TVA inclus.

Masina ofera cel mai mare volum de portbagaj din segmentul sau. Astfel, prin rabatarea banchetei din spate se obtine un volum de incarcare de 3mc, iar accesul la zona de incarcare sau la locurile din spate este facilitat de cele doua usi laterale culisante.

In plus, este dotat si cu sistemul de navigatie MediaNAV, radio, conectivitate si sistem de telefonie Bluetooth. De asemenea, optional, sunt disponibile limitatorul de viteza si asistenta la parcarea cu spatele.

Automobilul a fost lansat in Romania in septembrie 2012, alaturi de Dokker Van.

Dacia Dokker si Dokker Van, lansate in Romania: Vezi cat costa (Video)

  • Dokker Van

Dokker Van este o furgoneta destinata micilor comercianti si intreprinzatori, iar preturile sunt cuprinse intre 8.700 si 11.500 de euro, cu TVA.

Capacitatile sale de incarcare sunt imbunatatite datorita modularitatii scaunului din dreapta (optiunea Dacia Easy Seat) si a usilor laterale largi, culisante.

De asemenea, este dotata cu sistemul de navigatie MediaNAV, radio, conectivitate si sistem de telefonie Bluetooth, iar optional sunt disponibile limitatorul de viteza si asistenta la parcarea cu spatele.

Ziare.com te invita la dezbatere si la vot: care este cea mai frumoasa Dacie a ultimilor doi ani?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#sondaj cel mai frumos model Dacia, #cel mai frumos model Dacia, #cea mai frumoasa masina Dacia, #masina Dacia frumoasa, #modele Dacia , #modele