Dacia Lodgy, laudata de presa franceza

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 19:18
4599 citiri
Dacia Lodgy, laudata de presa franceza
Foto: Dacia

Dacia Lodgy a impresionat presa franceza prin spatiul generos, confortul, motorul silentios si manipularea usoara.

Insa singurul mare dezavantaj al acestui automobil este siguranta, fiind un risc pe care trebuie sa ti-l asumi daca vrei o masina ieftina, ca aceasta, noteaza jurnalistii de la autonews.fr.

De la Logan, lansat in 2004, care a reprezentat un start excelent, Dacia a inregistrat progrese rapide. Sandero a aratat ca marca romaneasca a fost capabila de a oferi produse la preturi competitive, doar cu cateva concesii relativ minore la stil sau finisaj, insa nu s-a umblat la dinamica sau confort.

Potrivit publicatiei citate, Duster a fost o adevarata vedeta a anului trecut, iar Lodgy a luat o noua directie, demna de acest nume. Pe scurt, in fiecare an, competitia tremura in fata brand-ului low cost de la Renault.

Problema zgomotului a fost rezolvata pe cel mai nou model Dacia, Lodgy avand un singur punct slab: siguranta. Producatorul a anuntat deja ca ar fi multumit cu trei stele de la Euro NCAP pentru modelul cel mai recent, asa cum a facut si pentru Duster.

Si jurnalistii revistei L'argus au testat cel mai recent model romanesc, care i-a impresionat, in special, prin raportul calitate-pret.

Pretul de pornire al Daciei Lodgy in Franta este de 9.900 de euro, pentru motorul de 1,6 litri si 90 de cai putere. Jurnalistii francezi recomanda insa varianta full-option, care ajunge la putin peste 14.000 de euro.

Vreti o Dacia Lodgy? Vedeti cat costa toate variantele

Francezii au apreciat ornamentele de calitate superioara in comparatie cu celelate modele Dacia, sistemul multimedia care costa doar 500 de euro, si incalzirea din scaune. Cu toate aceste dotari, Dacia Lodgy full-option costa cu 6.000 de euro mai putin fata de Volkswagen Caddy si Renault Kangoo.

Jurnalistii francezi critica, in schimb, compartimentarea interiorului, unde bancheta din spate nu este rabatabila in echiparea de baza. Cu toate acestea, Dacia Lodgy ramane masina cu cel mai bun raport calitate-pret din clasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Dacia Lodgy presa franceza, #presa franceza lauda Dacia Lodgy, #Dacia Lodgy Franta , #modele