Hot specializat in furtul Daciilor 1300, prins de politisti dupa o urmarire cu focuri de arma

Joi, 10 Martie 2016, ora 18:55
3284 citiri
Hot specializat in furtul Daciilor 1300, prins de politisti dupa o urmarire cu focuri de arma
Foto: Ziare.com

Un hot recidivist, pasionat de furtul doar al Daciilor marca 1300 si care nu poseda permis de conducere, a fost prins joi dimineata de politistii valceni, dupa o urmarire in trafic de peste 30 de km, dar si dupa ce s-au tras atat focuri de avertisment cat si asupra pneurilor.

"Astfel, potrivit politistilor valceni, joi dimineata, un echipaj din cadrul cadrul Postului de Politie Sirineasa a efectuat un semnal de oprire unui autoturism, marca Dacia 1300. Conducatorul auto nu a oprit la semnalul de oprire, motiv pentru care s-a plecat in urmarirea autovehiculului.

Pentru oprirea si imobilizarea conducatorului auto s-a folosit armamentul din dotare tragandu-se atat focuri de avertisment, cat si in directia pneurilor, reusindu-se astfel imobilizarea autovehiculului pe raza orasului Berbesti", a declarat Alina Teodorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea.

The Guardian lauda Dacia: De la tinta ironiilor la cea mai mare crestere in Europa

Conducatorul auto a fost identificat in persoana lui I. Ion, de 63 de ani, din municipiul Ramnicu Valcea. Fiind condus la sediul politiei, cercetarile au fost extinse si s-a stabilit ca autovehiculul este semnalat furat din municipiul Ramnicu Valcea in luna februarie.

Potrivit anchetatorilor, suspectul este recidivist, "specializat in furtul Daciilor model 1300".

Semne c-ai crescut in Romania: Esti imun la tuica si recunosti de la distanta o Dacia 1300

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false, fara a poseda permis de conducere si furt calificat si pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

In cursul zilei, barbatul a fost prezentat instantei de judecata unde a primit mandat de arest preventiv.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#hot Dacia 1300, #politisti hot Dacia 1300 , #modele